maanantai 22. tammikuuta 2018

VIIKKOKATSAUS #3


Tää viikko on aiheuttanut mulle kauhean epäonnistuneen tunteen. Mulla oli epäilys siitä etten pääse tavoitteeseen, mutten halunnut uskoa sitä. Tiesin että tulee olemaan paljon menoja. Tiistaina minun vanhemmat tuli meille yöksi. Torstai-iltana ajettiin hakemaan minun siskon lapset meille hoitoon, heidät vietiin sitten sunnuntaina takaisin. Voitte siis kuvitella, ettei torstai-illan jälkeen tullut paljoa luettua, ja itseasiassa ei keskiviikkonakaan. Loppuviikko menikin sitten vähäisiä lukutunteja stressatessa ja itseä moittiessa. Ei saisi jäädä harmittelemaan aikasemmin tehtyä (tai tekemätöntä:D), mutta minkä sille oikein voi.. Tän viikon tunteja en oo eritelly päiville, sillä en jaksanut seurata niitä koska ärsytti. :D

Yhteensä tunteja kertyi 11h, siitä fysiikkaa 7h, kemiaa 2h ja biologiaa 2h.

Huonoja viikkoja tulee ja menee, niiden ei vain saisi antaa vaikuttaa motivaatioon ja fiilikseen liikaa. Poikaystäväni sanoi, että tää viikko on muuten ollu mahtava ja tärkeä, sillä ollaan saanut viettää aikaa läheisten kanssa. Itsellä on tullut liikaa keskityttyä vain opiskeluun, sillä se on mun tärkeyslistan huipulla. Onneks tällä viikolla vain vaan parantaa tulosta. Ei pitäisi stressata niin paljon...

Tsemppiä viikkoon! :)

6 kommenttia:

  1. Noi on kyllä varmasti jokaiselle hakijalle tuttuja fiiliksiä, itseni mukaan lukien! Mutta ei pidä antaa sen lannistaa, sisäänpääsy ei onneksi ole yhdestä päivästä tai viikosta kiinni, varsinkin, kun pohjalla on jo osaamista :) Kiva, kun kirjottelet aktiivisesti tänne niin saa vertaistukea ja tsemppiä omaankin tekemiseen!
    Tsemppiä lukuviikkoon 💪🏼

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin! Mahtavaa että näistä katsauksista on hyötyä! Välillä tuntuu, että oon ihan surkea kun joku viikko ei suju, jolloin on ihan parasta saada tukea ja muistutuksia siitä että se vaan kuuluu tähän projektiin. :) Samoin sulle!

      Poista
  2. Täällä myös yksi, kelle edellinen viikko oli yksi iso fail. Yllättävän paljon vaikuttaa mielialaankin, kun ei saa luettua ja huonolla mielellä ei lue sitten sitäkään vähää. Noidankehä on valmis. Itse ajattelin nyt hetkeksi unohtaa lukutunnit kokonaan ja keskittyä sen sijaan aihekokonaisuus tavoitteisiin pieninä paloina päivä kerrallaan. Pitää saada draivi taas päälle. Luulenpa myös, että kukaan ei säästy "huonoilta" ajanjaksoilta näin pitkän luku urakan aikana. Pitää vaan osata jättää menneet taakse ja vaihtaa taktiikkaa tarpeen mukaan niin että pääsee taas vauhtiin. Tsemppiä sulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mulla tuntuu että sen huonon fiiliksen noidankehä saattaa tulla yhdestä huonosti menneestä päivästä.. Pitäis muistaa olla hieman armollisempi itselle. :) Toi sun suunnitelma kuulostaa todella hyvältä! Itsekin yritän nyt vaan keskittyä siihen että opin, enkä siihen että meen tehtäviä huolimattomasti eteenpäin hirveetä tahtia. Samoin sulle :)

      Poista
  3. Teitkö harjoituskokeen? Miten meni? :-) Mulla meni ihan ok, toki parannettavaa jäi reilusti mutta ihan ok fiilis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tein! Meni iha jees, kokeista tulee tarkempaa analyysiä vähä myöhemmin! :) Mahtavaa et sullaki sujui:)

      Poista