torstai 7. tammikuuta 2016

EDISTYMISTÄ

Onko parempaa tunnetta olemassakaan, kun huomaa laskutaitojensa parantuneen? Oon tässä voivotellut kuinka hidasta laskeminen on ja tänään se ihme tapahtui! Laskin fysiikan laskuja ja huomasin ettei koko ajan tarvitse olla varmistamassa ratkaisuista miten lasken ja olen saanut myös tehtyä huomattavasti enemmän tehtäviä kuin yleensä. Voi kyllä nyt motivaatio sai kunnon buustin ;D.


Näin myös unta kuinka laskin lämpölaskuja, vaikken niihin ole aikoihin koskenut.. Uni oli todella positiivinen, osasin nimittäin kaikki laskut. Kenties sain lisää voimaa unesta? ;)


Ulkoilemaan en ole viitsinyt lähteä, kun aamulla mittari näytti -31 °C. Loppiaisena en kerennyt lukea sattuneista syistä (kävin mm. shoppailemassa :D), joten tänään luen senkin edestä!


Vuosi 2016 on lähtenyt siis erittäin hyvin käyntiin, kun on saanut hieman lomailla ja shoppailla, niin jaksaa taas istua alas ja keskittyä. Kuvissa on osa ostoksistani, kaikki H&M:ltä ostettu. En ole aikaisemmin ostanut tuollaista pienempää laukkua, rakastuin siihen niin palavasti etten malta odottaa että pääsen käyttämään sitä! Pinkistä meikkilaukusta tulikin minun uusi penaali, edellinen penaali on ollut minulla 6 luokasta lähtien, joten olikin aika ostaa uusi..

Ihanaa uutta vuotta 2016, toivottavasti tästä vuodesta tulee vähintään yhtä hyvä kuin edellisestä! ;)


4 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia! :) Ootko missä vaiheessa lukemisen kanssa? Ihanaa uutta vuotta myös sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Fy04 lopettelen, bilsa olis tarkotus nyt alotella ja ke02 menossa. Kirittävää on, mutta onneksi laskurutiinia alkaa olla niin eteneminen nopenee. Ja nyt samalla tosiaan kertaan vanhoja juttuja mnemosynen avulla.

   Poista
 2. Toi on niin parasta kun huomaa oman edistymisen! :D Olin iha fiiliksissä kun osasin laskee ilman apua jotai helpompia fysiikan laskuja, mitä en osannut syksyn alussa laskea ollenkaan ilman malliratkasuja tai mallilaskuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Tulee fiilis että ehkäpä osaan jotain siellä pääsykokeessakin :D

   Poista