tiistai 15. toukokuuta 2018

KOKEMUKSET: MAFY-VALMENNUSToteutettu yhteistyössä Mafy-valmennuksen kanssa.

Olen hakenut lääkikseen nyt yhteensä 3 kertaa, joista kahtena vuotena olen ottanut opiskeluni avuksi Mafynetin. Molempina kertoina olen kyllä ollut tyytyväinen. Tuntuu, että tänä vuonna vasta olen osannut ottaa kaiken irti Mafystä, osittain siksi, koska osaamiseni on parantunut huomattavasti, sekä osittain siksi, että opiskeluvalmentaja on osannut kertoa minulle miten edetä.
Tiedän että moni kamppailee sen kanssa minkä valmennuskurssin ottaisi kun tietää hakevansa lääkikseen. Painotan, että lääkikseen pääsemiseksi ei vaadita valmennuskurssia tai materiaaleja, mutta olen ne itselleni kokenut suurena apuna. Monesta kirjastosta saa myös lainattua hyviä materiaaleja. Mutta jos rahatilanne antaa periksi ja koet haluavasi valmennuskurssin, niin suosittelen kyllä tutustumaan tarjontaan. Mafynetin sivuille pääsee tästä.

Mafy-valmennuksen etusivulla tulevatkin jo faktat tiskiin, sillä Mafynettiläiset veivät vuoden 2017 haussa 37% Helsinkin yleisen paikoista. Se on aika suuri luku, ja kertoo varmaan paljon Mafynetistä materiaalina, että kurssin laadusta. Itselläni on siis aina vaan ollut itseopiskelumateriaalit ja tällä kertaa myös Mafy-valmennuksen tarjoama opiskeluvalmentaja. Mafyn materiaaleistakin olen aikaisemmin tehnyt postausta, kuten tästä löydät syitä miksi valitsin Mafy-valmennuksen. Saatan nyt hieman toistaa itseäni, mutta listasin TOP4-listaan mun mielestä Mafynetin parhaat puolet, jotka on ollut minulle älyttömän tärkeitä ominaisuuksia.

 KERTAUSTOIMINTO

 • Tämän tärkeyttä en vaan voi tarpeeksi korostaa. Ilman kertautoimintoa olisin ihan hukassa, sillä en ihan oikeasti jaksaisi itse pitää kirjaa siitä miten tehtävät ovat menneet, milloin olisi ideaalisinta kerrata esim. tietyt bilsan jutut jne. Tämä toiminto vie Mafyn mielestä ihan ykköseksi kun tutkailee eri valmennusmateriaalien eroja. Lisäksi tietty pieni koko on suuri plussa(jos ohjelma on tabletissa), jos lukee kirjastossa niin helppo ottaa mukaan.


MONIPUOLISET TEHTÄVÄT

 • Mun omaan mieleen oon tykännyt tehtävien monipuolisuudesta kaikissa osiossa: on monivalintoja, on perustehtävää, on vaikeampaa tehtävää ja esimerkiksi fysiikasta löytyy ihan aineistotehtäviä! Ja oon melko varma että ainakaan kovin helposti tehtävät eivät lopu kesken. Itse kerkesin nyt käydä kaikki bilsan tehtävät, lukuunottamatta vanhoja pääsykoetehtäviä, joita kumminkin tein. Lisäksi Mafynetillä on helpompi päivittää tehtäviä jos siellä esimerkiksi on virheitä, kun taas painettuun versioon ei niitä jälkeenpäin oikein korjailla. 


TAVOITEKÄYRÄ

 • Mulle melko suurena motivaattorina on toiminut tavoitekäyrä, ja siinä näkyvät tasot. Itse pääsin ensimmäistä kertaa fysiikassa ja kemiassa erinomaiselle laskurutiinille, mikä olikin tavoitteena. Tätä käyrää ei kumminkaan pidä stressata, sillä se osoittaa vain etenemisesi materiaalin tehtävissä. Se ei ole mittari osaamisesta, sillä käyrät ovat ihan erilaiset ihmisellä joka on lukenut yli puoli vuotta ilman muuta ylimääräistä, kuin vaikkapa ihmisellä, joka on lukenut 3 kuukautta samalla töissä käyden, näin esimerkkinä.

HARJOITUSKOKEET

 • Tällä hetkellä itseopiskelumateriaalin kera tulee 8 harjoituskoetta, jotka tehdään kotona ja tarkistetaan itse. Mafynetistä löytyy erittäin hyvät tarkistusohjeet, joten siinä ei paljoa voi mennä pieleen. Tämän lisäksi Mafy-valmennus julkaisee jokaiseen kokeeseen sisäänpääsyrajat, ja ranking-prosentit, joilla näkee minkälainen oma osaamistaso on verrattuna muiden mafylaisten osaamisentasoon. Näissä on taidettu katsoa kurssilaisten kokeita, sillä esim. itsehän en lähettänyt tuloksiani heille, joten sitä ei ole otettu huomioon. Itse olen tykännyt kokeista, ja ovat vastanneet hyvin pääsykokeita. Kahdeksaan kokeeseen on mahtunut haastavampaa, että helpompaa koetta. Näillä harjoituskokeilla olen päässyt testaamaan omaa strategiaa ja kehittämään sitä.


+OPISKELUVALMENNUS MAHDOLLISUUS

 • Tämä on pakko vielä mainita, sillä tämä on todella kiva mahdollisuus, jos esimerkiksi alueella jossa ei järjestetä kursseja. En tiedä onko muilla firmoilla tällaista tarjolla, mutta Mafylla tämä homma ainakin toimii. Itsehän asuin aikaisemmin Rovaniemellä, jossa ei valmennuskursseja ollut, joten tämän avulla saa kuitenkin oman tukihenkilön hakuprosessiin.
Huomenna onkin sitten pääsykoe edessä. Viikkokatsaus jäi nyt sen vuoksi välistä, sillä keskityin nyt vain rentoutumaan. Täytyy katsoa jos sen kumminkin pistän tulemaan, sillä se tuntuisi hyvältä päätökseltä tähän hakuun.

Tsemppiä kaikille pääsykokeisiin ja ihanaa kesää

5 kommenttia:

 1. Minäkin olen Mafynettiin tyytyväinen. Harmillisesti en ehtinyt edetä siinä niin pitkälle kuin olisin halunnut, mutta tämä ei tietty johtunut ohjelmasta vaan omasta aikataulustani. Ensi vuonna tilanne onkin toinen kun voin keskittyä siihen heti syksystä alkaen! Toivottavasti sinulla meni koe hyvin :) .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mafynetti toimi myös itselläni, mutta nyt kokeessa sattui kyllä liikaa huolimattomuusvirheitä.. Joten syksyllä alkaa harjoittelu täälläkin, ja ehkäpä nyt pääsen materiaalissa myös pidemmälle! :D

   Poista
 2. Moi!
  Mitä eri ”osia” (tabletti, valmentaja, materiaalit...) sinun Mafynetin pakettiin kuului? Paljon nämä maksavat yhteensä? Suositteletko materiaaleja tämän kevään abille, jonka osaaminen ja pohja on hyvä (bilsa L, kemia L/E ja fysiikka luultavasti E), mutta tämän vuoden koe kaatui luultavasti huolimattomuusvirheisiin? Lukemisen aikatauluttamisessassa ja itsekurissa ei ole ongelmaa. Ehkä ennemminkin siinä, että osaisi keskittyä olennaiseen ja saisi juuri huolimattomuusvirheet karsittua.
  Toivottavasti sinun kokeesi meni hyvin! Olen saanut blogistasi paljon vinkkejä ja motivaatiota koko kevään aikana omaan lukemiseeni.��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, tää kommentti on jäänyt ihan unohduksiin kun pääsykokeen jälkeen pidin hieman sometaukoa!
   Mutta mulla oli siis ihan itseopiskelumateriaali ja opiskeluvalmentaja. Mulle vanhana käyttäjänä mafynetti maksoi 495€ ja opiskeluvalmennuksen sain yhteistyönä. Ja todellakin suosittelen! Sun pohja vaikuttaa erittäin hyvältä :) Ihanaa että musta on ollut apua, toivottavasti sun pääsykoe kumminkijn sujui hyvin <3

   Poista
 3. Heippa! Miten sulla meni koe, miltä tuntui?

  VastaaPoista