sunnuntai 14. helmikuuta 2016

VÄLIKATSAUS

Heippa! Onpas ärsyttävää kun en oo kerennyt kirjoitella, mutta ymmärtänette sen ;).
Oon ollu kipeänä,ja sitten kun tervehyin, seuraavana päivänä tuli migreeni ja sen jälkeen aivan järjetön niskajumi, josta tuli ihan hirvee päänsärky! En voinut liikkua milliäkään ilman että kipu paheni, ja viimeiset särkylääkkeet olin edellisenä päivänä käyttänyt migreenin hoitoon.. E:n tultua iltavuorosta laitoin hänet hakemaan särkylääkettä vanhempien luota keskellä yötä.
Eli on tullut noin viikon tauko lukemisesta, mikä harmittaa todella paljon.. Tuli jäätyä hieman jälkeen mutta aion nyt kiriä.


Joudun nyt kiirehtimään melko paljon, sillä tärkeää aikaa on vienyt sairastelu sekä muut hommat, joten nyt otan tiukan kurin lukemiseen. Fysiikka 5 on nyt puolessa välissä, ja toivon että saan sen valmiiksi viimeistään kuun loppuun mennessä. Vielä on siis käymättä fysiikka 6, 7 & 8. Oon tehny päivä aikataulun pääsykokeeseen saakkaa, joten pelkästään kertausta saan ainaki kolme viikkoa viikonloppujen lisäksi. Viikonloppuisin yritän kerrata vanhat asiat ja tehä VK:n materiaalin tehtäviä. Kemia 2 on myös puolessa välissä, ja aikataulun mukaan sen saan valmiiksi noin viikon päästä! Käymättä on siis vielä kemioista 3,4 & 5 ja kahta viimeistä kirjaa minulla ei ole, oon tosin yrittäny metsästää niitä käytettyinä. Bilsaa luen viikonloppusin ja jos jää ylimääräistä aikaa. Tänään luen bilsa kakkosta. Biologia menee aika kevyesti, vaikein ehkä on 3 jota ei käyty lukiossa kunnolla ja sitten perinnöllisyys jutut. Tietty anatomiassakin on muistettavaa, mutta ostin siihen avuksi Opas anatomiaan kirjan.


Vielä on siis hommaa! Näyttää jopa hieman epätoivoiselta, mutta hidas tahti johtuu hyvinkin perusteellisesta lukemisesta ja hitaasta laskemistahdista. Nyt siitä on alkanut tulla rutiinia ja saankin käytyä esimerkiksi fysiikkaa kolme kappaletta päivässä! Eli kyllä tämä tästä :D Ja kaiken tämän päälle teen siis flashcardeja, joilla kertailen vanhoja asioita. Toivon että kerkeän käymään kaiken läpi tarpeeksi syvällisesti, jotta pääsykoetehtävät sujuisivat tarpeeksi hyvin.Vapaa-aikaa on melko vähän, kun lukemisen lisäksi täytyy treenata, hoitaa kotia sekä parisuhdetta, ja nukkua tarpeeksi. Jää melko vähän aikaa ylimääräiseen, mutta se onneksi ei kestä ikuisesti. Vain toukokuuhun asti :D. Yritän pitää liikkumisen tässä mukana kun se antaa lisää energiaa lukemiseen. Jätän nyt myös herkut pois (en tosin täysin omasta aloitteestani..) ja syön terveellisesti, niin uskon että sekin antaa uutta puhtia kun talven ajan on ollut niin väsynyt.


Kuvia paikasta missä tällä hetkellä vietän eniten aikaa, eli työpisteestä.. Toisinaan luen myös keittiössä kun siinä on välillä paljon valoisampaa ja enemmän tilaa levitellä tavaroita :D

Mulla on ollu tässä pari hyvää postausideaa, jotka toivottavasti pääsen toteuttamaan tässä lähiaikoina. Nyt täytyykin vetää treeni ja laittaa nenä kiinni kirjaan, see ya 

5 kommenttia:

 1. Ooh tsemppiä! <3 sulla on ainakin kaikki organisoitu, niin eiköhän kaikki mene oikein hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, joten toivotaan! :D

   Poista
 2. Hei onpa kiva blogi, mäkin luen lääkiksen pääsykokeisiin nyt! Montako tuntia luet päivässä ja mihin meinaat hakea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän lukea ainakin 6h, mutta se vaihtelee päivän ja aineen mukaan. Ouluun meinaan hakea! Mihin sie? Tsemppiä lukuihin! :)

   Poista
  2. Okei hyvältä kuulostaa ja tsempit kans sulle! Haen tampereelle :)

   Poista