perjantai 17. kesäkuuta 2016

KÄRSIMÄTÖNOlen hieman kärsimätön, sillä vaikka pääsykokeiden tuloksetkaan eivät ole vielä tulleet, haluaisin aloittaa jo lukemisen ensi vuotta varten! Tästä voi siis päätellä etten odota pääseväni sisään vielä tänä vuonna..
Aikani on mennyt aikataulujen miettimiseen, mistä aloittaisin, mitä tekisin, jne. Ja tämä siis hyvällä tavalla! Olen innoissani mielessäni piirtänyt kuvia anatomian kirjasta, suunnitellut lisää muistikortteja mnemosyneen (joita nyt ei oikeastikkaan ole kovin montaa..) tai käsin, pohtinut millaisia kaavakokoelmia ja muistisääntöjä ripustelen seinille. Samalla olen myös päästänyt irti stressistä, ja itseasiassa tänään kävin kirjastossa! Lainasin pari Jane Austenin kirjaa sekä Paulo Coelhon Alkemistin. Saatoin hieman katsella mitä löytyy fysiikan ja kemian osastolta.. Hain myös lukemisherkkuja pitkästä aikaa! Ei tosin enää maistunut samalla tavalla kuin ennen, ja tuolla toinen kaapissa odottaa avaamista.
On ollut tosi rentouttavaa suunnitella ensi vuoden hakua, ilman että tarvii vielä ryhtyä toimeen. Toisaalta haluaisin jo alkaa toteuttaan suunnitelmia, mutta ei ihan vielä.. Yritän myös oppia jotain tästä haku kerrasta, esimerkiksi että vapaapäivä on _vapaapäivä_, eikä "yritän kiriä aikataulua"-päivä. Vaikka siitä jälkeen jääminen stressasikin hirveästi, enkä päässyt tavoitteeseen, oli niiden pitämättä jättämisestä enemmän hallaa kuin hyötyä.
Mutta täytyy kyllä hetkeksi lakata jauhamasta pääsykokeesta ja palata siihen myöhemmin! Oon nyt perehtynyt hieman kuvaamiseen, ja toivottavasti saan jotain inspistä siihen. Oon lähinnä ottanut kännykällä kuvat tänne, mutta järkkärissä on nyt uus muistikortti, niin ehkäpä silläki tulee hieman enemmän kuvattua!
Ihanaa viikonloppua kaikille:)

6 kommenttia:

 1. Huh hei, jännitys alkaa kohta olla tapissa tulosten suhteen :) Jos en pääse, voisit lähettää vähän tuota kärsimättömyyttä tännekin suuntaan ;) Mulla nimittäin ajatuskin fykebi-kirjoista etoo tällä hetkellä... No mut, tsemppiä viimeisiin päiviin ja kirjoittelehan tuloskuulumisia, kun niiden aika on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! No toivotaan että pääset sisään, niin ei tarvi palata näiden kirjojen pariin, vaan huomattavasti mielenkiintoisimpien;) Palaan ainakin tuloksiin ja fiiliksiin niistä, jotain hömppää tähän väliin on suunnitteilla :)

   Poista
  2. Heh, niinhän tässä kävi, että lääkis kutsuu syksyllä :) Pitänee perustaa kokko, johon heitän kaikki pääsykoelukemiseen tarvitsemani materiaalit :D

   Poista
  3. Mahottomasti onnea!! Mieletöntä! Kannatan kokkoa:D

   Poista
  4. Edellinen anonyymi tässä kirjautuneena, moi :D Kiitos onnitteluista, hyvältä tuntuu edelleen! Kokkoa en silti perustanut vaan otin hyödyn irti ja myin kirjat (+ hyvän karman!) eteenpäin ;) Hurjasti tsemppiä lukemiseen, tuu toki välillä hakee motivaatiota ja tsemppiä mun blogista :)

   Poista
  5. Kuulostaa hieman hyödyllisemmältä kuin polttaminen! :D Kiitoksia, ja tuun, blogisi vaikuttaa tosi kivalta🖒

   Poista