tiistai 8. joulukuuta 2015

TAHATON TAUKO


Heippa pitkästä aikaa! Tässä välissä on tullut tahaton tauko, sillä minulla ei ole ollut omaa konetta jossa käsitellä kuvia ja päivittää blogia. Mutta eilen minulle tuli (vihdoin ja viimein) uusi Asuksen läppäri, joten tämäkin asia korjaantuu! Kärsin myös hirveästä flunssasta viikon verran, ja silloin aikaa oli kirjoitella, mutta jaksamista ei niinkään.. Oli pakko pitää silloin tauko myös lukemisesta, mikä tuntui hirveältä haaskaukselta, mutta yskä ja kurkkukipu veivät yöunet ja voimat, ja jos totta puhutaan tauko tuli myös ihan tarpeeseen. Nyt on taas ihan uutta puhtia jatkaa lukemista!

Eli tällä hetkellä olen fysiikan luvuissa puolessa välissä, eli fysiikan neloskurssi on meneillään. Tahtia pitäisi kiristää. Kemiasta viimeistelen ykköskirjaa, eli teen Mnemosyne ohjelman avulla flashcardit ja loput kertaustehtävät, sitten siirryn seuraavaan kurssiin. Testaan tuota ohjelmaa nyt ensimmäistä kertaa, suositukset sille löysin Älyvuodon palstalta (Klik!), voin kertoa sitten myöhemmin omia kokemuksia ohjelmasta.

Bilsan alottelen näillä näkymin ensi vuoden puolella. Ostin myös avukseni käytettynä Valmennuskeskuksen viime vuoden materiaalit, mahtavat materiaalit näin pikaisesti läpikäytynä, uskon että niistä tulee olemaan hyötyä.

Ihanaa joulunodotusta kaikille! Mie jatkan tän päivän lukuja.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti