keskiviikko 28. lokakuuta 2015

LIIKUNTA

Muistanette kuinka ensimmäisessä postauksessa listasin tavoitteitani, ja yksi niistä oli tehdä omia ennätyksiä liikunnassa. Olen jo sen verran lähempänä tavoitetta, ettei ole ollut viikkoa jolloin en olisi käynyt vähintään kävelyllä tai tehnyt kotitreeniä, joten täältä tullaan ennätykset!


Olen tosin huomannut, että olen lähtenyt tekemään liian nopeasti kovaa treeniä huonolla kunnolla. Peruskuntoni ei ole kerennyt nousta, joten sykkeeni saattavat helposti nousta pelkällä kävelylenkillä, tänäänkin epätasaisemmassa maastossa samoillessani huomasin hikoilevani ja väsähtäväni, vaikka vain kävelin. Olenkin ottanut nyt asiakseni käydä enemmän kävelemässä pidempiä lenkkejä ja sen lisäksi teen kotona lihaskuntoa. Salin ja kovemmat lenkit otan käyttööni myöhemmin, sitten kun kuntoni on aidon oikeasti kasvanut.


Olenkin huomannut että aamuiset kävelylenkit antavat aivan uutta puhtia lukemiseen, suosittelen luonnon keskelle hakeutumista muillekkin! Stressitasot laskevat kun viettää vähän aikaa poissa kaikesta kiireestä ja kaupungin äänistä. Liikunta yleensäkin on melko tärkeää kun muutoin tulee istuttua sisällä lukemassa, kasvattaen samalla pepun leveyttä. ;)

Täällä Lapissa ensilumikin on jo satanut, joka tarkoittaa pääsykokeen olevan taas hitusen lähempänä!(ja joulun!!)
Tsemppiä kaikille treeneihin ja lukemisiin laskevan pimeyden keskellä! ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti