perjantai 8. huhtikuuta 2016

KESKITTYMINEN

Moikka! Alkaako jollaki muullaki olemaan keskittyminen hakusessa? Luen juuri fyssassa sähköä ja sähkömagnetismia, ja tämä aihe ei vois vähempää kiinnostaa.. Joudun lukemaan yhden lauseen moneen kertaan, ja sitten kun alan tekemään muistiinpanoja, en osaa laittaa asioita fiksuun järjestykseen. Lopputulema: oon aikataulussa myöhässä.

animated frustrated upset bed emotion

Pahemmalta stressaamiselta oon onneksi välttyny, yritän nyt vaan pitää langat kädessä ja saada nää kurssit läpi et pääsen kertaamaan niitä ihanempia asioita. Mulla ei oo tällä kertaa vinkkejä siihen miten parantaa keskittymistä, mutta jos jollain on niin jakakaa ne vinkit! Tulisi tarpeeseen.
Kaiken tän lisäki mun oikean lapaluun alla on ollu pari päivää polttava pisto, mikä tekee istumisen vaikeaksi. No aina ei suju, mutta laitetaan sujumaan! 

Mahtavia kevät päiviä teille, täällä pohjoisessakin alkaa lumet sulamaan, vihdoin ja viimein! :)

6 kommenttia:

 1. Ostetaan tonnikaupalla keskittymiskykyä ja vapaata aivokapasiteettia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoiten matikkapäätä kaavojen pyörittelyä varten olis iha jees saada!

   Poista
 2. Tsemppiä vielä loppurutistukseen! Olisi kiva kuulla, miten opiskelet nämä viimeiset päivät vai keskitytkö jo rentoutumiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiirettä pitää, joten en ole kerennyt päivitellä, mutta täysillä paahdan viimisen viikon! Yritänpäs saada tehtyä postauksen aiheesta :-)

   Poista
 3. Heippa! Tiedätkö onko rovaniemellä lääkikseen lukevilla mitään lukupiiriä, missä voisi keskustella ja laskea porukalla aina sillon tällöin? Valmennuskursseja ei ainakaan järjestetä kuin verkossa ja välillä olisi ihan kiva saada boostattua opiskelumotivaatiota muutenkin kuin kirjojen ja netin äärellä:) Itse hain ekaa kertaa nyt keväällä en niin tosissani ja tarkoitus olisi nyt syksyllä aloittaa kovempi pänttäys. Aurinkoista kesää ja toivottavasti pääset sisään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Itse en ainakaan ole löytänyt lukupiiriä, mutta helpostihan sellaisen perustaa! :) Suosittelen kanssa liittymään mukaan meidän whatsapp-ryhmään jos kiinnostaa, siitä on ollut paljon apua ja meillä on upea porukka koossa. Voin lisätä sut sinne jos haluat, puhelinnumeron voi laittaa mulle sähköpostiin nadja.ollikainen@hotmail.com :) Ryhmässä on ympäri Suomea porukkaa ja moni hakee kunnolla vasta ensi vuonna! Ja voidaan wapissa kans tarkemmin jutella lukupiiristä, johon tuun mielelläni mukaan jos nyt sisään en pääse :D

   Poista