maanantai 23. toukokuuta 2016

OHI ON



Hei! Olen vihdoin jaksanut taas avata bloggerin ja suoda ajatuksen blogille. En viimeisillä viikoilla ennen koetta jaksanut stressata itseäni kirjoittamisella ennen koetta, joten suunnittelemani postaukset jäivät. Kokeen jälkeen olen lähinnä katsonut Game Of Thrones-maratonia ja ollut vaan. Kokeesta ja lukemisesta en siltikään ole saanut ajatuksia pois, sillä olen melko tietoinen että en tänä vuonna sisään pääse, vaan lukeminen jatkuu vielä.

Viimeisistä viikoista ennen koetta sen verran, että minulla alkoi olla voimat jo melko lopussa, niska oli lähes päivittäin kipeä ja aiheutti päänsärkyä joka ei lähtenyt pois särkylääkkeillä. Se taas verotti lukemista ja kertaamista, mikä jäikin melkolailla minimiin. En kerennyt käydä kemiaa täysin loppuun, vaan viimeinen kurssi jäi puoliksi kesken, bilsaa en saanut haluamallani tavalla kerrattua, samoin fysiikassa. Oloni ei siltikään ole pettynyt, ehei! Olen tehnyt _todella_ hyvän pohjatyön ensi vuotta varten, sillä osaan suurimman osan asioista melko hyvin. Niitä ei vaan juuri nyt kysytty kokeessa :D Sekä nyt tiedän mikä minua odottaa, nyt kun menin suurinpiirtein soitellen sotaan.

Koepäivästä sen verran, että edellisinä päivinä ei jännittänyt kovinkaan paljoa. Ajettiin Ouluun ja vietettiin E:n kanssa aikaa kavereiden kanssa, joka oli aivan ihanaa kun sai ajatukset muualle! Yö oltiin hotellissa ja aamulla se jännitys sitten iski. Tosin se katosin koepaikalle päästäessä ja nimenhuutoa odotellessa, kokeen aikanakin ajatus kävi ja oli tavallaan "kirkas" mieli, eikä jännittänyt. Koe oli mielestäni helppo, kysymykset selkeitä ja ymmärrettäviä. Se oli ihan erilainen kuin odotin, esimerkiksi bilsaa ei ollut yhtä paljoa kuin arvelin olevan, tai siinä muodossa mitä ajattelin. Kokeen jälkeen pienet shoppailut ja parin tunnin päikkärit! Väsymys oli mieletön, mutta niin oli se fiiliskin kun tajusin ettei tarvi hetkeen lukea! Ah, niin ihanaa. :D 

Tulevaisuuden suunnitelmia ei nyt muuta ole, kuin että nautin hetken lomailusta, toivon että löytäisin töitä, ja jatkan lukemista jossain vaiheessa, ehkäpä jo elokuussa. Ensi kerralla tiedän mitä teen ja miten aikataulutan. Ja blogikin tietysti jatkuu! Toivottavasti tiheämmällä postaustahdilla, mutta tiedä häntä :D Aikaa nyt ainakin on.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti