sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

HEINÄKUU








Heip!
On mennyt hetki siitä kun viimeksi postasin! Olen ollut viettämässä (mielestäni) ansaittua kesälomaa, joten en ole edes ajatellut blogia. Paljon on tullut tehtyä ja olen todellakin saanut rentoutua. Säät ovat olleet upeat, verraten viime kesään.
Mitä sitten on tullut touhuttua? No hieman extempore retki Abiskoon, Pohjois-Ruotsiin sekä Lofooteille Norjaan. Matkalla olimme tosin vain yhden yön verran, sillä monen päivän vesisade yllätti meidät ja ajatti takaisin kotiin. :D Kuvia matkalta löytyykin heti postauksen alusta. Upean näköistä, eikö?
Olen myös ehkä hieman hurahtunut Pokemon Go:hon, ollaan avon kanssa kierretty kävellen ympäri Rovaniemeä ja vallattu gymejä. Täytin myös 20 vuotta, joka on ehkä hieman ristiriidassa pelihimon kanssa!;)
Huomenna alkaa lukeminen ja arki. Oon valmistautunut siihen laittamalla lukunurkkauksen kuntoon, voin esitellä sen kun kaikki on valmista! Lukemiset aloitan matikan kertailulla ja sitten varmaan jatkan bilsaan, lukusuunnitelma ei oo vielä valmis. Tarkoituksena on blogiinkin palata pääsykoe tohinoissa, jos tulee kysyttävää/postausideoita mieleen laittakaa kommenttia!


2 kommenttia:

  1. Voisit tehdä postauksen justiin lukusuunnitelmasta ja suunnitelmasta yleensä syksylle/keväälle. Meinaatko opiskella muualla(esim iltalukiot tai jopa yliopistossa joitain kursseja mikäli oot kirjoilla jossakin yliopistossa) vai teetkö samalla töitä etc. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti ideoista, yritänpä siis seuraavaksi väsätä tarkempaa tietoa syksystä!:-)

      Poista