maanantai 15. elokuuta 2016

TYÖPISTE

Heippa!
Työ/meikkauspiste on vihdoin valmis, sillä kalenterini saapui viime viikolla. Tilasin sen Smartphotolta. Tykkään kyllä koosta ja kokonaisuudesta, mutta värit kalenterissa ovat hieman haaleat..
 Mun instassa saattoikin nähdä hieman tekemääni kyniensäilytys kokonaisuutta, mutta näissä kuvissa tulee hieman enemmän kokonaisuus esille! Idean noihin tölkkeihin sain Pinterestistä ja siitä, kun kynät olivat viime vuonna koko ajan edessä. Minusta tosta tuli todella kätevä, sopii mun tyyliin! Tanko on tosiaan Ikeasta ja hössäkkä on kiinni seinässä kakspuoleisella teipillä.
Työpisteeni sijaitsee olkkarissa, E:n työpiste on ikkunan toisella puolella ja ne tavallaan jakavat olohuoneen oleskelu-ja työtilaan. Pöytä näyttää ehkä vielä hieman sekaiselta, saatan ottaa nuo koristevalot pois tai asetella uusiksi.
Tommosissa oloissa olen nyt siis lähtenyt lukemaan! Lukusuunnitelma ei oo vielä valmis, mutta kunhan saan jonkilaisen pohjan aikaseksi, julkaisen aikataulusta ja muista suunnitelmista postauksen. Hankala suunnitella tarkemmin kun työkuviot on vielä melko auki.

Mitäs pidätte? Mun mielestä tässä on oikein viihtyisä lukea! Sisustaminen on muutenki kyllä mukavaa, heti paljon rennompi olla.

10 kommenttia:

 1. Todella viihtyisä nurkkaus. Mietin vaan meikkaamiseen tuota valon määrää, varsinkin aamuisella & talvella saattaa tulla ongelmaa joten hiukan suurempi valo olisi varmasti paikallaan :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuvissa näyttää hitusen pimeältä kun kaihtimet ovat hieman kiinni, sekä oon säätänyt kuvien valoisuusastetta. Valoa tulee muuten oikein hyvin, itseasiassa on lähes talon valoisimpia paikkoja kun verhoja hieman availee :)

   Poista
 2. Oi on kyllä ihana! Mulle oli ihan must juttu viime vuonna lukiessa että sai olla ikkunan ääressä luonnonvalossa, sai aina pikkusen lisää boostia tekemiseen :) Harmittaa niin paljo että mun nykyseen yksiöön ei mahdu kunnon työpöytää, tykkäsin mun tuunatusta antiikkipöydästä tosi paljon. Pitää tänä vuonna laskee keittiön pöydän ääressä ja hyvillä keleillä sit parvekkeella, ja kirjastossa toki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekki se valo tekee paljon! Viime talvena, kun pöytä oli huonommassa paikkaa, raahasin kamat keittiöön johon valo tuli paremmin:D tohon uuteen paikkaan valo tulee paljon paremmassa kulmassa. Oi, oispa kelit semmoset että vois laskea parvekkeella😍

   Poista
 3. Tosi viihtyisä opiskelupiste, kyllä tuossa kelpaa opiskella :) Itsehän toki pidin kirjapinoja kuukaudesta toiseen keittiönpöydän ääressä... Ei todellakaan mikään optimaalinen ratkaisu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, työpöydän kanssa feng shuit pysyy paremmin kohdallaan(ja tavarat ei oo koko ajan hukassa..) !:)

   Poista
 4. Kivalta näyttää! Mua harmittaa kun meidän kaksioon ei mahdu ees yhtä työpöytää, saati että mahtuis molemmille omia... No tiedän ainakin mihin satsaan ens asunnossa, siihen et on tilaa niille pöydille :D

  Varastan ton kynäpurkki-idean kyl kunhan keksin sopivan paikan minne ujutan sen! Näyttää niin söpöltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kävi kyllä hyvä tuuri kun löydettiin näin iso (ja halpa) asunto, edelliseen ei olisi mahtunut työpöytiä! :D Todellakin, ja tota voi soveltaa vähän kaikille tavaroille, esim. keittiövälineille! :)

   Poista
 5. Onpa nätti, motivoiva ja omaperäisen näköinen työpiste! Pienillä jutuilla saa näppärästi muutettua sisustusta :)

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista