sunnuntai 12. helmikuuta 2017

HUONOJA FIILIKSIÄ?

Heippa ja ihanaa sunnuntai-iltaa! Oon päässyt nyt pari viikonloppua viettään ystävien kanssa, ja voin sanoa että ei ole mitään rentouttavampaa (ja hauskempaa) kuin lähteä porukalla extempore pulkkamäkeen! Harmi kun asutaan niin kaukana toisistamme, mut onpaha nää yhdessä vietetyt hetket erityisiä. Nyt pitäisi sitten suunnitella ensi viikko ja palata arkeen.

Lukeminen on sujunut ihan ok tahtiin. Välillä tulee päiviä että ei vaan jaksa keskittyä ja Mafy on hyvinkin raaka siinä mielessä että heti näkee jos on lepsunut. Yritän joka viikko oppia virheistäni, ja jos se ei ole onnistunut niin tulee epätoivoinen olo. Esimerkiksi viime viikolla alkuviikko sujui hyvin, mutta sitten loppuviikosta en saanut niin paljoa aikaiseksi. Treenejä en ole kerennyt/jaksanut tehdä ja ulkona on ollut kylmä lenkkeillä. Tämmösistä viikoista tulee epäonnistunut olo, ja mieleen jää vain kuinka on tuhlannut taas yhden viikon tyhjänpäiväisyyksiin. Mutta ei auta jäädä vellomaan huonoon tunteeseen, vaan täytyy kerätä voimia ja hyviä fiiliksiä ensi viikolle, se tulee sujumaan hyvin! Voisin aloittaa jo tänään pienellä lukuhetkellä, niin tulee olo että on tehnyt jotain tulevaisuuden eteen.

Välillä varmasti meillä kaikilla tulee se tunne, että tää pääsykokeisiin valmistautuminen on epätoivoista hommaa ja mikään ei suju. Suosittelen juttelemaan silloin jollekin joka on samassa tilanteessa, helpottaa kuulla että ei muillakaan mene aina hyvin. Yksin tämä tie on raskas kulkea, joten kootkaa lukupiirejä/whatsapp-ryhmiä tai kommentoikaa vaikka blogeihin! Tärkeintä että jaatte ne huonot fiilikset ulos ja voitte sitten täyttää mielen kaikella hyvällä.

Tsemppiä taas alkavaan lukuviikkoon, we can do it!

2 kommenttia:

 1. Oot kyllä niin oikeassa tuossa, että huonot fiilikset olisi hyvä jakaa pois ja keskittyä hyviin juttuihin. Toi Mafy on kyllä raaka etenemisen suhteen, mutta itsellä helpottaa ajatus, että kaikki tekhty työ on eteenpäin. Jos välillä aikaa menee "tyhjänpäiväisyyksiin" niin yrittää latautua niiden aikana:)
  Mieluummiin muutama tehokas lukutunti, kuin monta etenemätöntä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on totta, vaikka välillä hieman ketuttaakin vaikkapa kertaustehtävien määrä, niin se kaikki on vaan hyväksi! Ja oon samaa mieltä, kaikki tehty työ on eteenpäin 😊

   Poista