sunnuntai 19. helmikuuta 2017

ENSIMMÄINEN HARJOITUSKOE
Hei! Sunnuntai on kulunut rattoisasti, on tullut shoppailtua ja leivottua laskiaispullaa, jossain vaiheessa vielä ulkoileen niin on melko täydellinen päivä kasassa. Shoppailu meni hyvästä terapiasta, sillä en ole ollut ihan hyvillä mielillä perjantaina tehdyn harjoituskokeen jälkeen. Se nimittäin ei mennyt ihan suunnitellusti. Sain jotain 31 pistettä n.220 pisteestä. Monivalinnat meni nollille, sillä väärästä vastauksesta karahti pisteet nollille monessa osiossa. Pienet virheet ne merkkaa paljon. Bilsa meni hyvin, ainut mistä en saanut pisteitä oli geenitekniikan kysymys jota en ollut vielä kerrannut. Mutta fysiikka ja kemia. Voi että, mun täytyy todellakin laskea vielä rutkasti vaativia tehtäviä. Perushommat sujuu, mutta sitten vaikeammat kaavojen pyörittelyt ja kemian pidemmät tehtävät (joista en ymmärrä mitä pitää laskea!), eivät ollenkaan suju.

Mutta, harjoituskokeessa oli jotain hyvääkin, vaikka pistikin aluksi mielen matalaksi. Sillä kun pääsin yli omasta huonoudestani, tuli mulle fiilis että tiedänpä mitä pitää petrata, ja mulla on siihen vielä reilusti aikaakin. Harjoituskokeita jäljellä on 7 kappaletta, joten omaa osaamista tulee kyllä seurattua. Mafyn sivuilla mainittiin tämän ekan olleen melko vaikea, joten en piiskaa itseäni ihan hirveästi tuloksesta. Mafylta saa muuten ystävänpäivälahjan, jossa he lähettävät halukkaille yhden ilmaisen harjoituskokeen. Käykääpä tsekkaan se TÄSTÄ! Suosittelen tilaamaan, niitä kokeita on aina hyvä harjoitella, ja Mafyn kokeet on tosi laadukkaita, ainakin omasta mielestä. Jos kokeen tahtoo omakseen, täytyy se tilata 28.4., ja sen saa 29.4. omaan sähköpostiin vastauksineen.

Muistakaa tehdä harjoituskokeita, ne valaisee ja auttaa miettimään mitä aiheita kannattaa harjoitella lisää. Iloista sunnuntaita ja tsemppiä huomenna alkavaan uuteen viikkoon!

2 kommenttia:

 1. Noi Mafynetin harkkakoeet on kyllä hyviä:)
  Kuten sanoit, harjoituskokeet toimii hyvänä tsempparina, vaikka vetäisikin mielen matalaksi. Meillä on vielä hyvin aikaa kerrata ja kehittyä! Tsemppiä tähän viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori kun vastausaika vähän pitkitty! Mutta totta, onneks aikaa vielä on. Tsemii sullekki!:)

   Poista