torstai 11. toukokuuta 2017

VIIKKOKATSAUS vko 18
Heippa! Näin sitä on vaan viimeinen viikkokin lähtenyt käyntiin, vaikka vasta oli vielä puoli vuotta aikaa! Oon melko helpottunut että urakka (ainakin tältä hakukerralta..) alkaa olemaan ohitse, sillä päivä päivältä odotan enemmän lomaa. Viime vuonna taisin ajatella että koetta voisi siirtää vielä hamaan tulevaisuuteen kun oli niin paljon luettavaa. Mutta nyt taas toivoisin sen olevan jo ohi!

Fiilikset on päällisin puolin hyvät, osaan asioita ja olen tehnyt parhaani. Mutta samalla tiedostan asiat mitä en osaa, ja vaikka kaikkea nyt ei vaan voi osata, pistää se silti ärsyttämään. Välillä tuntuu kun kertailee asioita, niin käsite minkä eilen osasin selittää on seuraavaan päivään mennessä pyyhkiytynyt muistista. Mulla kyllä aivojen "vireystilaan" vaikuttaa paljon sen hetkinen mielentila, joten jos oikein ketuttaa jokin asia niin ei muistikaan toimi. Joten yritän nyt pysyä vaan hyvillä fiiliksillä, niin pysyy asiatkin muistissa!

Mun suunnitema loppuajalle on, että luen vielä joka päivä, mutta tiistaina on vapaata. Sillon heitän aivot narikkaan ja yritän tehdä kaikkea mahdollisimman rentouttavaa ja hauskaa, sekä nautiskelen hotellin kylpyammeessa! En malta itseasiassa odottaa!

Viime viikon tuntimääriä mulla ei ole, sillä sovellus joilla niitä seuraan meni päivitämään itsensä ja kadotti siis kaikki viime viikon tunnit. Meinasi tulla tässä vaiheessa hermoromahdus, mutta onneksi avokki muistutti että eipä se nyt kovin tärkeää ole. :D Mafysta kumminkin näen kokonaistuntimäärän viikolle, ja siihen täytyy lisätä perjantaina tehty harjoituskoe. Tein tosiaan vuoden 2013 kokeen, ja olisin pistemäärällä päässyt hampaalle, mutta en vielä yleiselle. Pistän "huonon" pistemäärän väsymyksen piikkiin, sillä aloitin tekemään koetta myöhään ja lopetin kymmenen aikoihin.

Mutta viime viikon tunnit yhteensä noin 38h, jolloin luin joka päivä ja tein harjoituskokeen.

Eilen muuten pisti jännittämään kun katsoin Oulun salijaon, jotenki se sai kokeen tuntumaan paljon todellisemmalta.. Mutta nyt, paljon tsemppiä viimeiseen rutistukseen, katsotaan kerkeänkö palailla tänne ennen koetta! P.S Täällä lumisateessa haaveilen kesästä, sen vuoksi hieman kesäisempiä kuvia! :D

2 kommenttia:

  1. Heipsun! Täällä kans toinen mafynettiopiskelija, haen kolmatta kertaa Tampereelle. :) Mietitytti, että kuinka hyvin oot pysynyt käyrillä? Blogin perusteella oot ainakin tunneissa ahkeroinut superisti! Tilasin oman mafynettini "vasta" marraskuussa (koska hölmönä kuvittelin että kyseessä on vaan puolen vuoden valmennuskurssi, en oo ihan varma kuinka varhain niitä on saanut ostaa) ja hirveällä hinkkauksella olen saanut bilsan ja fysiikan pysymään käyrällä, kemia ei siihen pystynyt :'D Valitsin kaikista kursseista tavoitteeksi "erinomainen laskurutiini" koska noh, kukapa ei. Oon kans tykännyt että on ollut hyvä valmennuskurssi ja harjoituskokeista on ollut huimasti hyötyä kun niitä on ollut tyyliltään laidasta laitaan! Toivottavasti meitä kumpaakin onnistaa tänä keväänä, ollaan varmasti paikkamme ansaittu :) Jättipaljon tsemppiä vikoihin päiviin, hyvä me! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa ja anteeksi hyvin myöhäinen vastaus! Käyrillä en pysynyt niin hyvin kuin halusin, paitsi bilsassa, mutta sitä en olettanutkaan kun aloitin lukemisen kunnolla vasta tammikuussa. Tsemppiä tulosten odotteluun!:)

      Poista