maanantai 1. toukokuuta 2017

VIIKKOKATSAUS vko 17
Heippa ja hyvää vappua! Täällä vappu on mennyt flunssan kourissa, mutta onpaha tullut levättyä. Ei olisi pitänyt mennä ilkkumaan etten koskaan tule kipeäksi. Tulin, eikä tämä kovin hauskaa ole. :D
On siis koko viikon ollut hieman heikko olo, mutta perjantaina illasta huomasin että iskihän se nuha. Tunnit ei sen vuoksi ole päätä huimaavat, mutta en oo pariin viikkoon pitäny täysiä vapaapäiviä, ja tulihan ne tarpeeseen. Ajatus toimii heti paremmin lukiessa!

MAANANTAI: 6h
- Kemiaa ja biologiaa

TIISTAI: 6h 45 min
- Fysiikkaa ja biologiaa

KESKIVIIKKO: 3h
- Biologiaa

TORSTAI: 6h 10min
- Fysiikkaa ja kemiaa

PERJANTAI: 5h 30min
- Kemiaa ja biologiaa

yht. 27h 25min

 Keskiviikkona pää ei oikein toiminut, joten tunnit jäi vähäiseksi. Silloin ajattelin että kirin viikon aikana, mutta eihän se onnistunut flunssan takia. Luulin että mulla harmittaisi enemmän tuntimäärä, mutta ei oikeastaan harmita. Oli todella tärkeää taas levätä ja lepuuttaa aivoja. Vaikkakin piti flunssasta huolimatta käydä lauantaina siskon muuttoapuna, mutta oli hyvä piipahtaa ulkona kotoa.  Ajattelin muuten tehdä vielä postauksen Mafysta, että jos teillä on jotain kysyttävää tai jotain mitä haluatte tietää, niin laittakaa kommenttia! Tästä onkin hyvä jatkaa loppukirin ottoa, enään ei oo paljoa jäljellä, tsemppiä kaikille ja pitäkää vielä hetki pää kylmänä, kohta tää on ohi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti