tiistai 6. kesäkuuta 2017

SUMMER BUCKET LIST
 Heippa! Toivottavasti teillä on alkanut kesä hyvin, täällä pohjoisessa kun lämpötilat ovat olleet matalalla ja puissakaan ei ole vielä lehtiä. Onneksi huomenna pitäisi alkaa paremmat ilmat, ja ajattelinkin sen kunniaksi tehdä pienen summer bucket listin, eli listaan asioita joita aion varmasti toteuttaa tänä kesänä! Aion siis tänä kesänä..

... vierailla sirkuksessa. Kävin viime kesänä katsastamassa E:n kanssa Sirkus Finlandian tarjonnan, ja olihan se elämys, joten nyt olisi tarkoitus käydä uudestaan.

... käydä kalastamassa. En ole pariin kesään tätä tainnut tehdä, joten eiköhän nyt olisi jo aika. Vielä kun kävisi ennenkuin hyttyset lisääntyvät, niin siitä voisi nauttiakin enemmän.

... pitää Game Of Thrones maratonin. Mun lempparisarjasta tulee uusi kausi heinäkuun lopulla, ja pitäähän sitä ennen katsoa aiempia tuotantokausia, vaikkakin muistan tapahtumat hyvin, mutta pitää päästä oikeeseen fiilikseen!

... käydä uimassa. En edes muista milloin olisin viimeksi käynyt uimassa, joten toivon että tänä kesänä vedet olisivat hieman lämpimämmät kuin viime vuonna, jotta pieni pulahdus ei olisi täyttä tuskaa.

... treenata ja syödä hyvin. Pääsykoekevään aikana olen laimilyönyt omaa hyvinvointiani ihan tarpeeksi, joten nyt on vihdoin aika ottaa itseä niskasta kiinni ja palata rutiineihin. Treenailu onkin lähtenyt hyvin käyntiin, odotan innolla että pääsen ulos treenaamaan ja lenkkeilemään! Syömingit yritän pitää salaatti painotteisena, helposti kun tulee syötyä ihan liikaa raskasta grilliruokaa, josta seuraakin vain huono olo. Tarkoituksena on myös kesän lopussa viimeistään juosta kymppi...

Muun muassa nämä asiat tulevat kuulumaan kesään! Tämän kuun lopussahan sitten selviää tuleeko muuttoa toiseen paikkakuntaan, vai pitääkö varautua koulun sijasta etsimään töitä, mutta se on sitten sen ajan murhe. Nyt aion nauttia kesästä! Minkälaisia suunnitelmia teillä on? Suosittelen kyllä kokoamaan asioista listan, tulee sitten asiat toteutettua kun ne on kirjoittanut ylös! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti