torstai 29. kesäkuuta 2017

TULOKSET #2

Heippa!

Ensinnäkin isot onnittelut sisäänpäässeille ja tsempit heille jotka jäivät tänä vuonna vielä ilman opiskelupaikkaa! Itselleni eivät vielä lääkiksen ovet auenneet, mutta aion hakea ensi vuonna uudelleen.
Olen päässyt nyt yli jo suurimmasta pettymyksen tunteesta joka kesti sen pari päivää. Osasin odottaa hylkäävää päätöstä, mutta tuntuu se silti pahalta. Jäin ihan tarpeeksi kauas sisäänpääsystä, eli taidoissa on vieläkin parantamista. 

Mutta ei auta jäädä tuleen makaamaan, joten olen suunnitellut aloittavani lukemiset elokuun lopulla, ja tilaan Mafynetin itselleni uudestaan. Oli se sen verran hyvä! Lukusuunnitelmaa parhaillani teen, ja aion jakaa sen myös täällä. Uudet tuulet silti puhaltavat, sillä muutamme Rovaniemeltä Ouluun kesän aikana, joten jos kiinnostaa laittaa vaikkapa lukupiiriä pystyyn niin laittakaa viestiä! Uskon että maisemanvaihdos antaa uutta puhtia lukemiseen ja kaikkeen muuhunkin, ei ole niin jumittunut olo.

Onnittelut vielä kaikille sisäänpäässeille, ja me jotka emme vielä päässeet, kerätään voimia ja mennään sisään ensi vuonna!


9 kommenttia:

 1. Toistan vähän itseäni, mut mua harmittaa hirveesti ettet päässy. Tervetuloa tänne Ouluun, jos tarvit opasta, laita viestiä:) Hauska yhteensattuma, koska jos en olisi päässyt sisään, olisin muuttanut Oulusta Rolloon:D
  Sun suunnitelmat kuulostaa tosi hyvältä. Onneksi tähän mennessä hankittu osaaminen ei katoa mihinkään. Tsemppiä! Jään seuraamaan sun matkaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos tsempeistä <3 Ja totta, onneksi osaaminen ei katoa ja mikään tehty työ ei ollut turhaa! Täytyy kyllä laittaa viestiä kun sinne saavutaan, ois kiva tavata vaikka kahvin äärellä! Ja mahtavaa että sie pääsit sinne kouluun niin ei tarvinnu Roihin suunnata! :D

   Poista
 2. Onnea ensi vuoden hakuun!

  VastaaPoista
 3. Ihana, että osaat iloita muiden sisäänpäässeiden puolesta! Toivottavasti ensivuosi on se sinun vuotesi ja lääkiksen ovet aukeaisivat myös sinulle. Jotenkin niin kadehdittavaa, että osaat pettymyksestä huolimatta olla noin positiivinen ja jatkaa yrittämistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella ihanasti sanottu, kiitos!<3 Yritän ajatella positiivisesti kun tälle tilanteelle en mitään mahda, ja muiden ilo ei oo multa pois. Vaikkakin välillä riipaisee nähdä hyväksymisilmoituksia, niin joku kerta mieki saan iloita. :) Kiitos vielä, tämmöset kommentit merkitsee paljon!

   Poista
 4. Moikka! Olen käynyt kevään aikana lukemassa blogiasi aina silloin tällöin. Harmi, ettei opiskelupaikkaa nyt irronnut, mutta nyt sulla on hyvät pohjat jatkaa lukemista ensi kevättä varten. Tsemppiä siis uuteen yritykseen! Minäkään en päässyt sisään, tosin osasin sitä odottaa kun lähtötaso oli heikko ja aloitin vasta tammikuussa. Mulla on myös pääsykoeaiheinen blogi osoitteessa ononneaon.blogspot.fi. Aurinkoisia kesäpäiviä!

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon! Täytyy ehdottamasti käydä tsekkaamassa sun blogi :) Tsemppiä sullekki ja ihanaa kesää!

  VastaaPoista