tiistai 5. joulukuuta 2017

OLENKO AIKATAULUSSA
Heippa!
Tiedättekö sen tunteen, kun pitää tehdä jotain, ja se unohtuu.. Ja lopulta se vaan lykkääntyy ja lykkääntyy, ja kynnys tehdä se asia vain nousee. Mulla nimittäin kävi niin nyt blogin kanssa. Mulla on lapulla kasa ideoita ja suunnitelmia, mutta ne eivät näy blogissa. Aina kun ajattelin että nyt teen postauksen, niin keksinkin jotain muuta hommaa.. :D Mutta nyt jää on taas rikottu, olen suunnitellut postaukset ja niiden aikataulun etukäteen, kaikki on lukemisten ja töiden kanssa sopusoinnussa! Jospa ei enää tulisi näin pitkiä taukoja.

Mutta asiaan, halusin vähän kertoa että missä tällä hetkellä olen menossa ja olenko pysynyt aikataulussa.
Ja kyllä, mie olen onnistunut pysymään aikataulussa! Vaikkakin olin viime viikolla kipeä, sekä on ollut hieman työstressiä, niin en ole pudonnut aikataulusta. Tämä siitä huolimatta etten ole onnistunut tuntitavoitteessani, joka on 15h yhteensä, siitä hieman enemmän tunteja fysiikalle, vähemmän kemialle. Olen nyt tehnyt noin 10h/viikko, eli tunteja on jäänyt puuttumaan melko paljon jopa. Onneksi se ei ole tiputtanut minua etenemiskäyrältä, joten ei tarvitse olla huolissaan. Tosin nyt alan nostamaan tuntimäärää 20h/viikko. Tämäkin hieman määräytyy työtuntien mukaan, mutta näyttäisi siltä että pystyn ellei muuttujia tule.

Eli aikataulussa ollaan, fysiikasta tärkeimmät asiat läpi käytynä ja kemiasta kohta tärkeimmät asiat käyty. Bilsan aloittelenkin sitten ensi vuoden puolella.

Nyt mee töihin, palaillaan taas pian!

2 kommenttia:

  1. Teitkö ollenkaan perustehtäviä? Hyvältä kuulostaa sun eteneminen :)

    VastaaPoista