perjantai 29. joulukuuta 2017

MIKSI VALITSIN MAFYN
touteutettu yhteistyössä Mafy-valmennuksen kanssa

Hei!

Toivottavasti olette nauttineet joulusta ja muistaneet levätä. Itse olen kyllä rentoutunut ja levännyt, tosin töihin täytyi jo palata. Viikot ennen joulua olivat älyttömän kiireisiä, vaikka muuta kuvittelin, joten blogi jäi taas taka-alalle. Onneksi tammikuun puolessa välissä alkaa töissäkin rauhottuun, niin mullaki on enemmän aikaa!

Ajattelin vähän kertoa teille miksi kaikista eri valmennusmatskuista päädyin juuri Mafyyn. Vaihtoehtojahan on monenlaisia ja monesta eri hintaluokasta. Minun piti valita itseopiskelumateriaali, sillä valmennuskursseja ei ollut Rovaniemellä tarjolla.

Aluksi ostin Valmennuskeskuksen materiaalit käytettynä, sillä rahaa ei juuri ollut ja ajattelin että menen niillä ekana hakuvuonna. Lopultahan en kerennyt niitä kirjoja juuri edes avata, sillä kaikki aika meni lukiokirjojen ja perusteiden kanssa.

Toisena hakukertana tilasin Mafyn ja aloitin sen kanssa tammikuussa. Sitä ennen tein VK:n tehtäviä. Itsellä ehkä eniten ärsytti niissä se, että kirjoja oli useampi ja ne olivat paksuja, joten mukana kantaminen oli raskasta. Lisäksi oli toodella ärsyttävää selata sivuja ees taas, jotta voisin tarvittaessa katsoa malliratkaisua. Lisäksi kertaushan olisi pitänyt hoitaa itse, joten ajattelin että voisin päästä helpommallakin.

Mafyssa minua siis kiinnosti pieni koko sekä kertausominaisuus! On paljon helpompi kantaa tablettia mukana, kuin kolmea painavaa kirjaa sekä vihkoja. Tehtäviäkin oli muistaakseni Mafyssa enemmän ainakin bilsassa, ellei myös fysiikassa ja kemiassa. Ajattelin myös sitä, että tehtävissä on varmaan vähemmän virheitä kun tekijöiden on helpompi päivittää materiaaleja.
Hintahan Mafyssa oli silloin vielä melko korkea verrattuna muihin, halusin silti panostaa siihen. Nythän hinta on mun mielestä todella kohtuullinen kun ohjelman saa myös ladattua omalle tabletille. Ja on ainakin minulle ollut ihan rahansa väärti. Kertausominaisuus on omalla kohdalla ollut tärkeimpiä ominaisuuksia, auttanut paljon ymmärtämään asioita, eikä tehtävien skippaaminen ole mahdollista. Ellei huijaa että on osannut. :D

Eli Mafyn otin kun rahatilanne sen salli, ihan vaan siksi että se vaikutti helpoimmalta ja siinä oli eniten muitakin ominaisuuksia kuin vain tehtävät. Mafystahan löytyy paljon tietoa opiskelutekniikoista meditoimiseen, joten voin sanoa että siinä on todella kattava paketti avuksi itseopiskeluun. 
Nämä on tosiaan minun omia huomiota ja mielipiteitä, kokemustahan mulla Mafynetistä alkaa jo olemaan!
Ihanaa joulua ja uuden vuoden odotusta, mie palailen vielä ainakin yhden postauksen kanssa ennen vuoden vaihtumista 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti