sunnuntai 11. helmikuuta 2018

VIIKKOKATSAUS #6


MAANANTAI: biologiaa 2h, työpäivä

TIISTAI: biologia 1h, fysiikka 4h, kemia 1h

KESKIVIIKKO: kemia 2h, fysiikka 4h

TORSTAI: biologia 2h, työpäivä

PERJANTAI: fysiikka 2h, kemia 2h

LAUANTAI: kemia 5h, biologia 2h

SUNNUNTAI: biologia 3h

YHTEENSÄ: 30h, per aine 10h

Siis oon niin ylpeä tästä viikosta! Sain tavoitteen täyteen, vaikkakin jäi hieman harmittaa etten saanu pidettyä sunnuntaita vapaana. Alkaa olemaan jo aika hyvä rutiini kaiken suhteen, työt on kiva tapa nollata ajatukset, samoin salilla käynti. Nyt olen myös kävellyt töihin melko paljon, joten on tullut ulkoiltuaki.
Voin kertoa, ettei tällaisten tuntimäärien kasaaminen ole mulle helppoa. Tähän pääseminen on mulla henkilökohtaisesti vaatinut paljon totuttelua ja itsekuria, sillä en koskaan ole opiskellut näin hyvin. Harvoin oikeasti tein lukiossa ja yläasteella edes läksyjä! Ja nyt kyllä huomaa että oppimista tapahtuu hyvällä tahdilla ja samalla tavalla ei väsytä opiskelu. Kyllä kannattaa aina tehdä parhaansa, vaikka välillä onkin tuntunut niin epätoivoiselta. :)

Tsemppiä taas tulevaan viikkoon!:)

2 kommenttia:

 1. Vau voit olla ylpeä itsestäs! Kuinka pitkiä päiviä sulla tulee tauot mukaan luettuna? :) Itse en pääse millään vastaaviin lukemiin vaikka kuinka yritän. Miten pidät keskittymiskyvyn yllä ja mitä tavallinen lukupäiväsi sisältää? Miten siis opiskelet jne? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) En itseasiassa tiedä kuinka pitkiä päiviä teen, sillä en seuraa kelloa vaan mafyn tunteja :D Toisinaan käytän pelkkään 6h opiskeluun koko päivän, sillä saatan aloittaa myöhää ja pitää ruuanlaitto taukoja. Keskittyminen pysyy yllä kun tekee asioita tunti kerrallaan, ja itsellä siihen auttoi vaan rutiinit ja itsekuri. Pidän päivät siis melko rentoina, mutta tehokkaina. Ja pienet palkinnot pitää aina virkeänä, esimerkiksi muuten sokerittomaan elämään ovat tulleet herkut tuntipalkintoina, jos saan viikon tunnit täyteen niin saan ostella herkkua:D Voisin tehdä mun opiskelutavoista tarkempaa postausta.
   Tsemppiä sulle, etsi itelles paras rutiini ja palkitse itseäsi onnitumisista! :)

   Poista