sunnuntai 4. helmikuuta 2018

VIIKKOKATSAUS #5MAANANTAI: 3h biologiaa, illalla töitä

TIISTAI: 4h fysiikka

KESKIVIIKKO: 1h kemiaa, aamulla töissä

TORSTAI: 2h biologiaa, 2h kemiaa, illalla töissä

PERJANTAI: 4h fysiikkaa, 2h kemiaa

LAUANTAI: 3h fysiikkaa, 2h kemiaa

SUNNUNTAI: ihana vapaapäivä!

YHTEENSÄ: 23h

Moikka! Vitsit tää päivä alkoi ihanasti. Näin unta, että olin tutustamassa Oulun lääkikseen ja jostain syystä sain jo silloin juosta paikasta toiseen lääkärin takki takana hulmuten. Tuli pieni annos opiskelumotivaatiota:D
 Tänään on mun vapaapäivä, mikä siis sisältää leffoja, kasan sushia, kaikkea epäterveellistä kuten Ben&Jerry'siä ja sipsiä. Oon koko viikon oottanu tätä päivää kun ei tarvi mennä minnekkään (muualle kuin hakemaan sushit), oon niin kaivannut tällaista vapaapäivää.
Tän viikon opiskelut sujui hyvin. Tavoitteeseen pääsin, vaikka mulla oli kolmena päivänä töitä. Sain hyvin bilsaa eteenpäin, sen kanssa on tuntimäärät olleet niin pienet aikaisemmin. Kemiassa kaikki aiheet on käytynä ja 2.osio kans ihan kohta valmis. Nyt siis panostus bilsassa ja fysiikassa.
Mafylaisilla on eilen ollut harjoituskoepäivä, mutta itse teen seuraavan kokeen vasta kahdestoista päivä.
Toivottavasti teilläkin on viikko sujunut yhtä hyvin, ja tsemppiä ensi viikkoon!

8 kommenttia:

 1. Tosi hyvät tunnit tulee sulla, vaikka käytkin töissä :) Mulla bilsassa pääsin vihdoin neloskurssin tehtäviin, fysiikassa teen vielä ekoja tavoitetehtäviä mut ovat loppupuolella jo ja kemiassa pääsen kohta toiseen osioon :) En missään nimessä ehdi kaikkia tehtäviä tehdä mut tarkoitus olisi nostaa tunteja. Nythän aikaa ei mene enää onneksi teorioihin niin paljon mitä syksyllä. Pystyy keskittymään vain tehtäviin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Oot hyvällä tahdilla edennyt! Sama juttu mulla, tossa mafyssa on kyllä paljon tekemistä :)

   Poista
 2. Hihhii, hauska uni :D. Mä näin viime yönä pääsykoeunta. Osasin tehtävät ihan tuosta noin vaan ja menin palauttamaan paperit. Kun lähdin salista pois, tajusin, että minulta oli jäänyt vaikka kuinka monta tehtävää tekemättä, koska ne olivat olleet jossain erillisessä vihkossa, jota en tajunnut katsoa. Ei niin motivoiva uni tämä.

  Tosi ahkera viikko sulla! Tsemppiä tällekin viikolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi ei!! Oon muuten jo ootellu pääsykoeunia, onneksi alkoi noin positiivisella unella :D

   Kiitos ja no hieman myöhässä samoin! :D

   Poista
 3. Hyvältä kuulostaa! Nuo vapaapäivät on kyllä ansaittuja ja mahtavaa, että oot ottanu ne noin rennosti!:) Tsemppiä alkuviikkoon!

  VastaaPoista
 4. Kuinka sä oot jaksottanu lukemisia ? Esim toi sun ti fykeä 4H ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatan joskus lukea useamman tunninkin putkeen, mutta yleensä luen noin tunnin ja sitten pidän esim 10min tauon. Toisinaan jos on pitkä päivä tiedossa niin luen 2-3h, jonka jälkeen pidän lähes tunnin ruokatauon, ja sitten taas tuo 2-3h. Vähän fiiliksen mukaan :)

   Poista