maanantai 6. maaliskuuta 2017

VIIKKOKATSAUS vko 9
Heippa! Nyt aloittelen tällaisen postaussarjan, jossa postaan maanantaisin tai sunnuntaisin ns. yhteenvedon lukemisista. Lähinnä siis tuntimääriä, mitä ainetta oon opiskellut ja miten sujui noin niinku omasta mielestä.. Tarkoitus on motivoida itseä ja teitä opiskelemaan vähän enemmän, itselläni nousee motivaatio lukea kun omat tuntimäärät täytyykin laittaa julkisiksi! Tarkoitus ei kuitenkaan ole saada vertailua aikaseksi, ehkäpä enemmänkin antaa vähän osviittaa miten mie luen. Kaikille sopii eri jutut, joillekki riittää pienemmät tuntimäärät, jotkut tahkoaa 9h päivässä. Näistä minun tuntimääristä kannattaa muistaa et näihin ei kuulu tauot ja ruokatauko, jotka pidentää työpäivän pituutta. Ei sillä että minun päivät hirmu pitkiä oliskaan.. Mutta aloitetaanpa viime viikosta:

MAANANTAI: 4h 21min fysiikkaa ja biologiaa

TIISTAI: 5h fysiikkaa ja biologiaa

KESKIVIIKKO: 5h 51min fysiikkaa ja kemiaa

TORSTAI: 3h 40min
- Tuntimäärät jäivät vähäisiksi, sillä illalla kun oli tarkoitus vielä lukea pari tuntia, sainkin kylään isomman vieraskatraan ja suunnitelmat kariutu! Välillä tulee tällaisia yllätyksiä, joille ei vaan voi mitään.

PERJANTAI: 1h biologiaa
- En edes tiedä mitä tähän voisin sanoa, muuta kuin että joskus vaan käy näin. Mun keskittymiskyky oli täysin hukassa ja kun tein bilsan tehtäviä (helppoja vieläpä), ajatukset harhaili ihan täysin. Yrityksistä huolimatta ei alkanut sujumaan, väsymyskin painoi, joten annoin olla. Harmitti mutta minkäs teet.

Viikonloppuna en lukenut vaikka oli tarkoitus, sillä näin parhaaksi viettää aikaa avokin ja perheen kanssa, muut asiat kun saattaa jäädä vähälle huomiolle melko helposti. Kävipä mulle niinkin huonosti että sunnuntai-lauantai välisenä yönä tuli kahden jälkeen valvottua mahakivuissa, joten sunnuntain lukumahis meni siinä kun olin koko päivän niin väsynyt! Taas näitä juttuja joihin ei voi vaikuttaa. Mitä tykkäätte tällaisista postauksista? Ehkäpä muiden tuntimäärien näkeminen antaa vähän motivaatiota tai opettaa armollisuutta itseä kohtaan? Millaisia määriä teillä tulee luettua? Toivotanpa teille taas tehokasta viikkoa ja palaillaan pian! Meen kahminaan vielä ainaki yhden puoltuntisen tälle päivälle ennen nukkumaan menoa.

4 kommenttia:

 1. Tämmöset postaukset on kyl hyviä tsemppareita:)
  Mullakin kerty viime viikolla itseasiassa hyvin samanlaiset tuntimäärät (myös to ja pe). Välillä suunnitelmat muuttuu ja sille ei vaan voi mitään. Tehokasta viikkoa sullekin!

  PS. jos ei haittaa, voisin itsekin tehdä omaan blogiin vähän samantyylisesti noita vikkokatsauksia lukutuntien suhteen? Vaikuttaa sen verran näppärältä summata viikon aikana tehdyt tunnit:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja ei haittaa, tosi kiva itekki seurata miten sulla menee! Noista tuntimääristä vielä, et on kiva kun kuulee ettei kaikilla mee aina niin hyvin. Aluksi itellä stressas jos meni huonosti, koska muilla ei mene, mutta kuinka väärässä olinkaan! Kaikkea ei voi suunnitella, ja se on ihan hyväkin.:)

   Poista
  2. Näinpä! Sekin pitää mainita, että ollaan aloitettu niin ajoissa, että niitä "huonoja lukupäiviä" kertyykin suhteessa enemmän kuin vaikka maaliskuussa luku-urakan aloittaneella:)

   Poista
  3. Ihan totta. Kyllä tää tästä lähtee,kunhan hyviä päiviä on sitten niitten huonojenkin edestä! 8)

   Poista