keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

VIIKKOKATSAUS vko 16
Heippa! Valtasin meidän keittiönpöydä jokunen viikko sitten, kun kyllästyin istuun omalla työpöydällä ja tilakin kaikille kirjoille loppui. Mukavaa vaihtelua lukea välillä eri paikassa! Ollaan tosin nytten syöty olkkarissa kun en jaksa raivata tilaa tohon pöydälle, mutta kokeen jälkeen pääsee taas nauttiin ihan ruokapöydällä syömisestä! 
Viime viikko sujui ihan hyvin, en pitänytkään vapaapäiviä, mutta se ei haitannut. Perjantaina tein harjoituskokeen joka sujui ihan jees. Oon myös vapaa-ajalla tehny mm. viime kokeen monivalintoja ihan huvikseni. Mahtavaa kun huomaa oman kehityksensä, sillä lähes kaikki tehtävät sun muut on sujunut paljon paremmin!

MAANANTAI:7h 30min
- Fysiikkaa, kemiaa ja biologiaa

TIISTAI: 7h 30min
- Fysiikkaa ja biologiaa

KESKIVIIKKO: 6h 15min
- Kemiaa ja biologiaa

TORSTAI: 4h 10min
- Fysiikkaa ja biologiaa

PERJANTAI: harjoituskoe 5h + tarkistus

LAUANTAI: 3h 10min
- Biologiaa

SUNNUNTAI: 2h 20min
- Biologiaa

yht. 36 tuntia

Oon tosi tyytyväinen tulokseen, vaikkakin torstaina ei keskittymistä meinannut olla ollenkaan. Sain kuitenkin viikon tavoitteen täyteen ja ylikin. Oppimista on tapahtunut ja onneksi tässä on aikaa vielä kerrata. Tänään tosin tiedän etteivät luvut suju niin hyvin, sillä taloudessa on yksi miesflunssalainen jonka kanssa ehkä houkuttelisi katsoa leffoja. Taidan kuitenkin tehdä ensin vähän bilsaa. Tsemppiä tähän viikkoon kaikille! :)

6 kommenttia:

 1. Tosi hyvä tunnit oot kyllä saanut taas:)
  Missä vaiheessa meet muuten Mafynetin tehtäviä? Ootko saanu kaikki perustehtävät tehtyä ja teet lisäpaketteja vai miten?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Bilsassa oon vielä menossa siinä 2. osiossa, perusasiat tarkemmin, pian pääsen siihen 3.osioon. Fysiikassa teen vielä sen 3.osion loppuun ja siirryn sitten 5. osioon ja siitä palaan 4.osioon! Kemiassa 3.paketissa menossa. En siis älyttömän pitkällä missään, yllättävän paljon vie aikaa kertaustehtävien tekeminen, mutta mun mielestä ihan hyvällä mallilla! :) Missä vaiheessa ite oot menossa?

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta:)
   Oon itse vähän jäljempänä, mutta bilsassa alkaa 2. osio, fysiikassa jouduin jättää 2. osion kesken, mutta oon tehny 3:sen ja seuraavaksi ois sit 4. ja 5. osioon(en oo ihan varma kumpi ensin) ja kemiassa osio 3 hyvällä mallilla.
   Hyvältä kyllä näyttää meillä molemmilla:) Pientä paniikkia meinaa pukata, mut nyt vaan kova luotto omaan tekemiseen!

   Poista
  3. Oot sieki hyvin edennyt! :) Ja meinaa kyllä, mutta hyvin ollaan laskettu, ja Mafyn tehtävät valmentaa hyvin siihen kokeeseen, joten molemmille peukut pystyyn :)

   Poista
 2. Hyvää vauhtia olet kyllä etenemässä! Muistan että joskus kerroit sun fiiliksistä siitä mafyn ekasta harkkakokeesta. Miten on ne seuraavat menneet ja mitä fiiliksiä sulla on niistä jäänyt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Noususuhdanteisesti ovat sujunee, 3 kappaletta olen tosin vasta tehnyt. Tykkäsin kokeista ja vaikeustaso on mun mielestä ihan pääsykoetasoa, eli oon tykännyt kokeista, valmistavat hyvin tulevaa varten:)

   Poista