keskiviikko 2. toukokuuta 2018

VIIKKOKATSAUS #17


Toteutettu yhteistyössä Mafy-valmennuksen kanssa.

MAANANTAI: 5h harjoituskoe

TIISTAI: 5h fysiikka

KESKIVIIKKO: 5h biologia

TORSTAI: 4h kemia, 2h fysiikka

PERJANTAI: 3h biologia, 3h kemia

LAUANTAI: työpäivä

SUNNUNTAI: 1h fysiikka, työpäivä

YHTEENSÄ: 28h

Heippa, ja hyvät vaput kaikille (ehkä hieman myöhässä). En ole kerennyt aukasta konetta blogiasioissa, mutta se ei varmaan tässä vaiheessa teitä yllätä, sillä pääsykokeeseen on jäljellä aikaa noin kaksi viikkoa! Siis vastahan aikaa oli yli 6 kuukautta. Viimeinen harjoituskoe on mulla tällä viikolla, viimeisiä kertauksia suunnittelin eilen kalenteriin... Nyt mun fiilikset on melko odottavat, välillä iskee pientä stressiä, mutta pystyn hyvin pitämään jännityksen poissa.

Viime viikon opiskelut sujuivat hyvin, sain opiskeltua asioita mitä tahdoin, ja näköjään tuntejakin kertyi mukavasti. En meinannut päästä tiistaina ja keskiviikkona haluamiini tuntimääriin, jotenkin aina harjoituskokeen jälkeiset päivät on vähän nihkeitä. Varsinkin kun itsellä toi 7 koe meni huonoiten ehkä tähän mennessä ottaen huomioon osaamistason. Onneksi tässä kerkeää vielä hyvin parantaa suoristusta! Näitä viimeisiä viikkoja on kyllä helpottanut opiskeluvalmentajan kanssa tehdyt suunnitelmat että mitä täytyy vielä keretä käydä Mafynetistä ja mihin kannattaa panostaa. Muistan, että viime vuonna se oli vähän sellaista pomppimista, en osannut keskittyä mihinkään.

Mulla on muuten vielä työn alla postaukset mun kokemuksista Mafysta ja opiskeluvalmennuksesta, ja jos teillä on mitään kysyttävää niin laittakaa vaan tulemaan! Kokoan niitä mukaan näihin postauksiin.
Tsemppiä taas tähän viikkoon! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti