maanantai 7. toukokuuta 2018

VIIKKOKATSAUS #18MAANANTAI: 4h biologia, työpäivä

TIISTAI: 3h fysiikka

KESKIVIIKKO: 3h fysiikka, työpäivä

TORSTAI: 3h biologia, 2h kemia, bilsan muistikortteja pari tuntia

PERJANTAI: 5h harjoituskoe

LAUANTAI: 2h fysiikka

SUNNUNTAI: 2h fysiikka, 3h kemia

YHTEENSÄ: 27h

Viime viikko alkoi olemaan jo melko raskas lukujen kannalta. Mieli alkaa jo haikailemaan lomalle, joten täytyy tehdä välillä extra paljon töitä, jotta jaksaa keskittyä! Tunteihin olen siis todella tyytyväinen, varsinkin kun tohon lisää vielä pari tuntia muistikorttien kertaamista kaverin kanssa ja puhelimella olen abikoutsin avulla myös harjoitellut monivalintoja. Eli opiskelua lähemmäs 30 tuntia, mikä on mielestäni jo ihan riittävästi.
Tällä viikolla jatkan kertaamista, teen vuoden 2017 ja 2016 pääsykokeiden tehtäviä, ja luultavasti myös muidenkin kokeiden. Pidän viikon siinä mielessä keveänä, ettei tarkoitus ole lukea 6h per päivä, vaan joku 4h ja enemmän vain jos haluan ja fiilis sen sallii. Suosittelen samaa taktiikkaa kyllä muillekkin! Tehtävistä vielä sen verran, että aion vielä haastaa itseäni, mutta pääpaino Mafyn nopeusvarmuusharjoittelussa ja monivalinnoissa. 

Tsemppiä viikkon, jaksatte kyllä! :) 
Nyt muuten kannattaa seurata blogia tulevan viikon, sillä tulossa on kokemuspostaukset Mafysta ja opiskeluvalmennuksesta!

1 kommentti:

  1. Vikan viikon suunnitelma kuulostaa kyllä hyvältä. Ja muutenkin tuntuu että sulla on niin homma hanskassa! Mulla varmaan stressi purkaantuu, yks päivä tuli itku että ei tästä mitään tuu. Harmitti kun tuntu että vähän joka tehtävän kohdalla piti miettiä ja pyöritellä ja ei millään auennut. :D Ton Mafynetin kanssa oon nyt tehnyt, ja sitäkin manailin miksi en ottanut opiskeluvalmentajaa. Erityisesti fysiikassa oli mun mielestä hankala päättää mitä laskee milloinkin että ehtii käymään kaiken tarpeellisen. :/

    VastaaPoista