maanantai 25. maaliskuuta 2019

VIIKKOKATSAUS #11Heippa!

Toivottavasti teillä on takana tehokas viikko! Mulla ainakin energiatasot ovat pysyneet kivan korkealla, vaikka en nyt ihan siihen 30h+harjoituskoe tavoitteiseen päässytkään. Pääsin minimitavoitteen yli, eli sain luettue 26h+harjoituskoe, mikä on mulle ihan sopiva määrä. Yksi vapaapäivä viikossa ei vaan riitä mulle, varsinkin nyt kun en käy töissä, niin tulee lähdettyä harvemmin ulos talosta muualle, ja jossain vaiheessa alkaa aina liikaa väsyttämään tämä kotona istuskelu ja opiskelu. 

Tein viime viikolla myös neljännen harjoituskokeen, joka sujui mielestäni todella hyvin! Nyt vain tuloksia odotellessa. Pahinta kyllä tässä harjoituskokeen aikaisemmin tekemisessä on tämä odottelu, mutta toisaalta hyvää harjoittelua kesää varten, kovemmat paineet varmaan niitä oikeita tuloksia odotellessa. :D Minulla on siis MAFY-valmennuksen etäkurssi, jonka olen saanut yhteistyönä, ja siihen kuuluu 7 harjoituskoetta. Saan etäkurssilaisena postittaa kokeet heille tarkistettavaksi, ja se on kyllä auttanut paljon omien koevastausten kehittämisessä! Viime vuonna tarkistelin kokeet itse ja kaverin kanssa, ja silloin tuli annettua ehkä hitusen herkemmin irtopisteitä, ja en ehkä osannut esimerkiksi bilsaa ihan tarvitulla tarkkuudella kirjoitella. Mutta kunhan saan kolmannen ja neljännen kokeen taas käsiini, ajattelin tehdä noista kokeista vihdoin sen ihan oman postauksen. 

Olen nyt maanantain pitänyt vapaata, käynyt ulkoileen ja rentoutunut, huomenna sitten taas opiskelun pariin! Lisäksi aamusta soittaa opiskeluvalmentaja, joten tulee varmaan käytyä läpi hieman tulevien viikkojen suunnitelmia. Huomenna kokeeseen taitaa olla aikaa 50 päivää, joka kuulostaa kohtuu pitkältä ajalta, mutta kun viikkoja alkaa laskea, tuntuu se sittenkin melko vähältä. Mulla on kyllä se fiilis, etten tarvi enempää aikaa, ja en edes haluaisi, sen verran kuluttavaa tämä on.

Laittakaa muuten seurantaan mun instatili, eli @_pigletpink, päivittelen sinne melko usein mun kuulumisia ja fiiliksiä.
Tsemppiä kaikille taas uuteen viikkon!

2 kommenttia:

 1. Heisan! Luetko muita lääkisaiheisia blogeja, ja jos luet, niin tuntuuko että ne enemmän ahdistaa vai tsemppaa? Tykkään lukea sun blogia koska haetaan eri kaupunkeihin (ei tuu hullu kilpailufiilis :D) ja ollaan aika samoissa vaiheissa opiskelussa ylipäätään!
  Tsemppiä tähän viikkoon, onneksi tulee kevät ja päivänvalo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikeastaan blogeja lue kuin satunnaisesti, mutta instassa seuraan lääkikseen hakijoita ja lisäksi tulee selattua älyvuotoa! Ja yleensä ei ahista, oon oppinut että kaikkea ei some ensinäkään kerro ja en voi verrata itseäni muihin, siitä ei ole hyötyä. Silloin tällöin on kumminkin tullut fiilis että olisin huonompi, mutta onneksi oon saanut sen pois. Yritän keskittyä omiin onnistumisiin ja olla myös iloinen muiden puolesta, me kumminkin ollaan kaikki ihmisiä joilla on unelmia! Ja muitten lukupäivistä yms lukeminen yleensä tsemppaa tekemään itsekin enemmmän :) Ja anteeksi että vastaaminen vei aikaa, oon pitäny vähä taukoa blogista<3

   Poista