maanantai 18. maaliskuuta 2019

VIIKKOKATSAUS #9 + #10Nyt oon ylpeä itsestäni. Sain tavoitellut 30h/vko luettua jo kahtena viikkona! Jee, hyvä minä! :) Sovittiin mun opiskeluvalmentajan kanssa, että nyt kun töitä ei ole, niin pyritään tuohon tuntimäärään, ja se tuntuukin mulle ihan sopivalta määrältä, se ei ole liikaa eikä liian vähän.

2 kuukautta jäljellä kokeeseen, ja ekaa kertaa (verrattuna muihin kertoihin) tuntuu siltä, että oon varmasti valmis pääsykokeessa. Tai siis mulla ei jännitä tai stressaa oma osaaminen, mie osaan kyllä. Viime vuosina on pelottanut, että en oo joko kerennyt käydä vielä kaikkia aiheita, tai sitten osaaminen ei vaan ole ollut tarpeeksi hyvää. Nyt on vaan se fiilis, että tämä on hauskaa, osaan tehdä vaikeitakin tehtäviä ja handlaan sen koetilanteenkin. Vaikka onhan aina lisää opittavaa, enkä osaa läheskään kaikkea, en koe sitä stressin aiheena. Olen tehnyt ja teen kaikkeni vielä viimeiset kuukaudet.
Tein MAFY-valmennuksen (etäkurssi saatu yhteistyönä) kolmannen harjoituskokeen ja se tuntui menevän tosi hyvin. Toisaalta se oli helppo, mutta silti osasin hankalimman kemian tehtävän ja monivalinnat sujuivat hyvin. Koetta tosin en vielä ole takaisin itselleni saanut, sillä postin vuoksi koe ei kerennyt heille ajoissa tarkistettavaksi. Mutta palailen harjoituskokeisiin omassa postauksessa, joudun varmaan odottamaan siihen kolmannen ja neljännen harjoituskokeen, sillä kahdesta ensimmäisestä ei ole niin paljoa analysoitavaa ja sanottavaa. Ja neljästä kokeesta alkaa jo näkemään oman kehittymisen ja osaamistason.

Tällä viikolla mulla onkin siis edessä neljäs harjoituskoe, jonka lisäksi pyrin lukemaan 25h-30h, vähän riippuen omasta jaksamisesta. Saa nähdä pääsenkö ihan tuohon 30h, sillä heräsin tänään viideltä huonoon oloon, ja laitoin aika myöhään nukkumaan, joten aamusta asti on ollut hieman väsynyt olo. Tänään en siis todennäköisesti saa kovin paljoa luettua, ja en viitsisi luopua sunnuntaivapaasta, kun olen jo kaksi viikonloppua lukenut. Mutta se jää nyt nähtäväksi miten teen!

Pääsykokeeseen on enää alle kaksi kuukautta aikaa, tsemppiä ja energiaa kaikille, me pystytään tähän!

4 kommenttia:

  1. Miten sulla meni ne kaks ensimmäistä koetta?:)Saitko pojoja yli sisäänpääsyrajan?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin molemmissa hyvin lähellä sisäänpääsyrajaa, jäin alle lähinnä biologian takia kun en sitä ollut vielä kerennyt juuri käydä läpi:)

      Poista