tiistai 11. huhtikuuta 2017

VIIKKOKATSAUS vko 14Heippa! Pahoittelut katsauksen myöhästymisestä, mutta mulla oli eilen ihan älyttömän väsynyt päivä. Nukuin ehkä noin 4-5 tuntia, heräillen jatkuvasti, puhumattakaan siitä että heräillessäni ajatukset täytti jos jonkinmoiset pääsykoeajattelut.. Käytin kuitenkin aamun hyödyksi ja sain luettuakin, ettei mennyt ihan hukkaan päivä, vaikka päivällä sitten nukuin päikkärit ja illan lepäsin. Viime viikolla oli tuntien kanssa ihan hyvä päivä, mutta en ehkä edennyt tehtävissä niin paljoa kuin olisin halunnut, ja tuli taas yllätymenoja jotka stressasivat. Sain kuitenkin tavoitetuntimäärän kokoon!

MAANANTAI: 5h 10min
- Kemiaa ja biologiaa

TIISTAI: 5h 50min
- Kemiaa ja fysiikkaa

KESKIVIIKKO: 5h 15min
- Kemiaa ja biologiaa

TORSTAI: 6h 40min
- Fysiikkaa, kemiaa ja biologiaa

PERJANTAI: 2h 30min
- Biologiaa

LAUANTAI: 3h 10min
- Kemiaa

SUNNUNTAI: 2h
- Kemiaa

yht. 30h 35min


Oli siis iltavuoro, joten oli vaikea päästä rytmiin kiinni, kun aamut menivät asioita hoidettaessa, illat lukiessa. Pystyn kyllä helposti lukemaan vielä kymmeneltä illalla, mutta lukemisen aloittaminen ja kaiken siihen sovittaminen on huomattavasti vaikeampaa! Ja kyllähän se ajatus alkaa helpommin lepsua. Ja perjantain tuli ystävä kylään, valvottiin lähes yhteen asti vain jutellen, joten siinä jäi lukemiset hieman taka-alalle. Viikonloppuna yritin sitten parhaani mukaan korvata menetettyjä tunteja!

Mulla on loppuajalle jonkinlainen suunnitelma, tietenkin Mafyn tehtäviä teen, mutta tarkoitus on tehdät kemiasta ja fysiikasta tiivistelmät kursseista selkiyttämään teoriaa. Tällä viikolla meinaan myös tehdä harjoistuskokeen, päivää en ole päättänyt, mutta luultavasti perjantaina! Mutta nyt menen aloittelemaan lukuja, tsemppiä opiskeluun kaikille 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti