tiistai 4. huhtikuuta 2017

VIIKKOKATSAUS vko 13




Moikka! Vitsit, tää postauksen julkaisu vähän venyi.. Mutta, edellisviikko sujui taas omasta mielestä hyvin! Jätin kuitenkin tekemättä suunnitellun harjoituskokeen, koska omasta mielestä en olisi siitä tässä tilanteessa vielä hyötynyt. Täytyy katsoa että miten tällä viikolla mahdollisesti kerkeäisi sen tekemään.

MAANANTAI: 4h 20min
- Kemiaa ja biologiaa
- Huonosti nukutusta yöstä huolimatta sain ihan hyvin luettua!

TIISTAI: 5h 20min
- Kemiaa ja fysiikkaa
- Väsymys iski vieläkin!

KESKIVIIKKO: 7h
- Fysiikkaa, biologiaa ja kemiaa

TORSTAI: 6h 10min
- Kemiaa, fysiikkaa ja biologiaa

PERJANTAI: 7h 5min
- Biologiaa, kemiaa ja fysiikkaa

LAUANTAI: 1h
- Fysiikkaa 

yht. 31 tuntia

Pääsin siis tuntitavoitteeseeni! Lauantaina oli tarkoitus lukea hieman enemmän, niin kuin viime viikolla, mutta aivot eivät olleet samaa mieltä, joten katselin greyn anatomiaa ja vain olin. Sunnuntai oli sitten muutenkin virallinen vapaapäivä, joten en tarttunut silloinkaan kirjoihin. Mites teillä on lukemiset sujunut? Tässä ei enään paljoa aikaa ole pääsykokeisiin, pientä hermostuneisuutta on ehkä ilmassa, mutta koitan olla välittämättä siitä. Yritän myös välillä heittää lukemisesta kunnolla aivot narikkaan, sillä laskut ovat tulleet jo uniinkin. Heräsin nimittäin yksi aamu siihen kun jankkasin tehtävää jota en ollut osannut ja eräs kaava pyöri päässä ihan luvattoman paljon. Yritän ajatella aivoistani kuten lihaksistani; ne eivät kehity ilman lepoa! Eli yrittäkää tekin levätä. Super isot tsempit tulevaan viikkon taas kaikille.:)

2 kommenttia:

  1. Moi! Mitä sä oot tykänny tosta Mafynetistä ja millanen lähtötaso sulla oli kun aloit sen kanssa puuhaamaan? :-) Itse haen jo tänä vuonna mutta lähdin fysiikan suhteen ihan nollista liikkeelle joten sen osaaminen ei vieläkään mitenkään huimaa ole :D Siksi mietinkin hieman jo sotasuunnitelmaa ensi vuodelle ja tuo Mafy on tuntunut mielenkiintoiselta vaihtoehdolta.

    VastaaPoista
  2. Oon tykänny tosi paljon! Kertausominaisuus ja pieni koko on mulle kyllä ollu tässä tärkeimmät, ja se että mafyn päivittäminen käy helposti. Voin vaan kehua! Oon opiskellu itse viime vuonna alusta asti fysiikan ja kemian, joten mulla oli suht. hyvä pohja ku alotin mafylla laskemisen. Lähes sama tilanne siis kuin sulla! Ja voin todellaki suositella Mafya, se etenee järkevästi ja sisältää myös teoriaa. Parhaimpia valmennusmateriaaleja mitä on! :)

    VastaaPoista