maanantai 17. huhtikuuta 2017

VIIKKOKATSAUS vko 15Nyt on jäljellä sitten enää 30 päivää kokeeseen. Huh, hieman ehkä hermostuttaa, mutta samalla tiedän että tässä kerkeää tekemään vielä paljon, ja oppimaan jotain uuttakin. Koen siis että tässä on vielä hyvin aikaa käydä asioita läpi! Tosin ei kestä enään käydä kuten viime viikolla kävi lukutuntien kanssa, en ole yhtään tyytyväinen "saaliiseen". Tapahtui liikaa juttuja, jotka häiritsivät keskittymistä esim. torstaina, mutta nyt en asialle voi mitään, suuntaan katseen siis tähän tulevaan viikkoon. Onneksi välillä tekee ihan hyvää mennä pienemmillä tunneilla, ehkäpä jaksan siis kahta kauheammin lukea ennen koetta! Kuvat on muuten ainakin pari vuotta sitten otettu Kilpisjärvellä, Saana-tunturilla. Voisin kokeen jälkeen mennä sinne rahoittuun, sen verran nättiä oli!

MAANANTAI: 4h 10min
- Biologiaa ja kemiaa, olin tosi väsynyt joten päivä jäi melko lyhyeksi

TIISTAI: 6h 40min
- Fysiikkaa ja biologiaa

KESKIVIIKKO: 6h
- Fysiikkaa ja biologiaa

TORSTAI: 1h
- Kemiaa, tää päivä ei nyt ihan sujunut, mutta otin sen sitten rentoutumisen kannalta ja katsottiin illalla leffaa.

PERJANTAI: 2h 35min
- Biologiaa, ja mun piti tehdä harjoituskoe, mutta mulla meni päivät sekaisin ja E:llä olikin vapaapäivä, joten en voinut sitä alkaa tekemään.

LAUANTAI: 3h 10min
- Biologiaa

SUNNUNTAI:3h 30min
- Kemiaa

yht. 27h 15min

Viikonloppuna luin sen mitä kerkesin, muuten sitten ulkoiltiin ja syötiin (liikaa) pääsiäismunia! Tosiaan, mulla jäi se harjoituskoe tekemättä, sillä heräsin torstaiaamuna ihan ihmeissäni kun olikin torstai, eikä keskiviikko. Olin siis elänyt jotenkin hassusti alkuviikon päivän jäljessä, ja mietin tosissani olenko nukkunut yhden päivän yli.. :D No en ollut, mutta tämä sekaannus sekoitti hieman rytmiä. Mutta jos täytyy jotain positiivista miettiä niin tunteja olisi voinut kertyä vähemmänkin! Ja enhän mie niitä tunteja silleen laske, mutta niistä mie nään mitä mie oon saanut aikaseksi, ja totta kai harmittaa että en oo tehnyt niin paljoa kun voisin, tiedän pystyväni parempaankin. Jossittelu ei nyt auta, vaan mie meen nyt hankkimaan lisää niitä lukutunteja. Tsemppiä kaikille tähän viikkoon, enää ei oo pitkästi, me jaksetaan ja keretään kyllä lukea vielä hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti