sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

VIIKKOKATSAUS #10MAANANTAI: 2h biologiaa, työpäivä

TIISTAI: 3h kemia, 2h fysiikka

KESKIVIIKKO: 4h fysiikka, 1h kemia

TORSTAI: 2h fysiikka, työpäivä

PERJANTAI: 3h biologia, työpäivä

LAUANTAI: 3h biologia, 3h kemia

SUNNUNTAI: Vapaapäivä!

YHTEENSÄ: 23h

Heippa!

Toivottavasti teillä on ollut onnistunut viikko! Itsellä oli hieman enemmän töitä kuin mitä olin ajatellut, mutta sain silti hyvin tunteja kasaan. Alkuviikosta oli hieman hankala lukea, enkä saanut niin paljon tehtyä vapaapäivinä kuin olisin toivonut. Loppuviikko sujuikin sitten paremmin kun sain myös ennen töitä opiskeltua. Ensi viikosta tulee hieman haastavampi, ja huomenna on itseasiassa jo neljäs harjoituskoe edessä! Pääsykokeeseenkin on jäljellä enää hieman yli 9 viikkoa, mikä tuntuu ihan hullulta. :D Tässä on onneksi aikaa vielä tehdä vaikka ja mitä pääsykokeen eteen, sitten saakin odotella tuloksia. 
Leppoisaa sunnuntaita teille ja muistakaa lepäillä. :)

7 kommenttia:

 1. Mulla meinas jo ihan järkyttävä paniikki hiipiä; koe todella on aivan nurkan takana. Pyrin kuitenkin nopeasti siirtämään ajatukset paniikista pois, se nyt ei ainakaan auta mitään. Ja kuten sanoit, vielä on hyvin aikaa. Kyllähän sitä jo yhdessä päivässäkin oppii uusia asioita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sellanen tunne, että koe on samaan aikaan niin lähellä, mutta niin kaukana! Jotenki en oo edes ajatellut sitä :D Niimpä! Tässä on todella hyvin aikaa :)

   Poista
 2. Miltä on muuten tuntunut tämä vuosi lukemisen kannalta?:) Tuntuuko, että asiat jää paremmin päähän tai muita huomioita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa hyvin eriltä! Kemiasta on tullu selkeä vahvuus bilsan lisäksi,ja oon paljon nopeampi laskemaan. Ja huomaa että tehtävät jotka viimeksi oli vaikeita mafyssa sujuu helposti!

   Poista
  2. Tosi kiva kuulla! Toivon tosi paljon et tänä vuonna pääsisit sisälle ja mahtavaa kui hyvin oot tsempannu itses:)

   Poista
 3. Meinasitko muuten hakea nyt useampaan eri kouluun vai pelkästään ouluun? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan Oulun ekaksi, ja varmaanki Kuopion toiseksi. Sit vaan huviksen lätkin sinne Tampereet sun muut, uskon että jos noihin kahteen ekaan en pääse, niin en pääse noihin muihinkaan.:D

   Poista