maanantai 9. huhtikuuta 2018

VIIKKOKATSAUS #14


MAANANTAI: 3h fysiikka, 3h biologia

TIISTAI: 3h kemia, 3h fysiikka

KESKIVIIKKO: 3h biologia, 3h kemia

TORSTAI: 3h fysiikka, työpäivä

PERJANTAI: 1h kemia

LAUANTAI: 3h biologia, työpäivä

SUNNUNTAI: 3h kemia, 1h fysiikka, 1h biologia

YHTEENSÄ: 30h

Siis tää viikko on ollut jotenki tosi onnistunut! En tiiä mitä tapahtu, ilmeisesti teki hyvää käydä vähän lomailemassa. Sunnuntaina piti olla alunperin vapaapäivä, mutta sitten perjantaina huonosti nukutun yön jälkeen ei jaksanut opiskella, joten pidin silloin vapaata.
Tässä vaiheessa alkaa jo harmittaan jos jotain tehtäviä ei osaa tehdä, kun pääsykokeeseen on niin vähän aikaa. Esimerkiksi vaikka olen mielestäni todella hyvä kemiassa, ovat laskut siinä alkaneet takuta. Ehkäpä alkaa stressitaso pienesti nousta ja se näkyy sitten ajatusten tahmeutena? En tiedä. Ärsyttävää sen kumminkin on.:D

Minkälaiset fiilikset teillä alkaa tässä vaiheessa olemaan? Itsellä loppujen lopuksi melko itsevarma, mutta samaan aikaan uupunut olo, tämä matka tähän pisteeseen on tuntunut jo niin pitkältä, eikä se vieläkään ole lopussa.

6 kommenttia:

  1. Täällä myös takkuaa. Helpoissakin tehtävissä tuntuu menevän tuhottomasti aikaa, vaikka pari viikkoa sitten sujui hyvin. Samaten harjoituskokeissa tuntuu suunta olevan vain alaspäin, kun koetilanteessa ei ole enää yhtä rentona kuin vielä kuukausi sitten oli ja ajattelu kulkee hitaalla. Toivottavasti on vain väliaikaista... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti!Kannattaa vaikka meditoida ja lisätä kaikkea mikä rentouttaa, ettei stressitasot liikaa nouse:D Ei ois tässä vaiheessa kiva vetää burnouttia,rennoin mielin kokeesen niin tulee paras tulos. :)

      Poista
  2. Mulla muuten hyvä fiilis, mutta fysiikka takkuaa. Saan monesti tehtävät ratkaistua älyttömän vääntämisen jälkeen. Yritän kuitenkin ajatella positiivisesti ja toivon, että pienen paineen alla laskut sujuu kokeessa hyvin :) onko sun harjoituskokeet menneet niin, että pisteet riittäisi ns sisäänpääsyyn? Minä en oikein osaa keskittyä niihin ja olenkin saanut niistä huonoja pisteitä. En oikein tiedä kannattaako niitä edes enää tehdä, vai keskittyisikö parantamaan laskurutiinia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa todella hyvältä! Positiivinen fiilis on tärkein :) Yhdestä kokeesta sisäänpääsy ihan Helsinkiin Mafyn mukaan, yhdestä oisin päässy hampaalle, ja jäi vähästä yleiselle. Muut onki sitten jääny jollekki ~20pisteen päähän jos muistan oikein. Niissä olikin paljon juttuja mitä en ollut kerinnyt käydä :)

      Poista
  3. Fiilikset ovat tosi vaihtelevat. Nyt alkaa kuitenkin olla päällimmäisenä mielessä, että "apua, en osaa tätä, eikä aika enää riittä oppimiseen". Oman sisäänpääsyn suhteen en ole kovin optimistinen, koska aika vaan tuntuu loppuvan kesken. Mutta yritän ajatella positiivisesti, että rakennan tässä hyvää pohjaa ensi vuodeksi, jos ei vielä tärppää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loppujen lopuksi myös tuurilla on aika paljon väliä kokeessa, koska sinnehä saattaa tulla just ne asiat jotka osaat hyvin tai just ne joissa on heikompi osaaminen. Ja mulle ainaki viime vuonna rakennettu pohja on nyt todella tärkeä, joten työ ei mene koskaan hukkaan! Paljon tsemppiä sulle, kyllä sie varmasti paljon jo osaat :)

      Poista