maanantai 16. huhtikuuta 2018

VIIKKOKATSAUS #15MAANANTAI: Harjoituskoe 5h

TIISTAI: 3h biologia, 2h fysiikka

KESKIVIIKKO: 3h fysiikka, 2h kemia

TORSTAI: 2h kemia, työpäivä

PERJANTAI: 3h biologia, 2h fysiikka

LAUANTAI: Vapaata

SUNNUNTAI: 1h biologia

YHTEENSÄ: 23h

Moikka! Tuntuu ihan hullulta, että jäljellä on enää tasan kuukausi kokeeseen. Aika on mennyt todella nopeasti, tuntuu että viikot menee juosten ohitse. Johtuu tosin varmaan siitä, että tekemistä todellakin riittää. Esimerkiksi viime viikkoon mahtui reissaamista Kokkolaan ja vanhempien sekä sisarusten yökyläilyä. Lisäksi lukemista on tullut taas häiritsemään päänsärky, joka ei taltu välttämättä edes särkylääkkeillä. Olen nyt salilla yrittänyt varovasti vahvistaa niskaa, toivottavasti se ainakin vähentäisi jumeja. Minun lukuasennot kun eivät ole mitenkään ergonomisia, ja jännityspäänsärky iskee todella helposti. Se hieman vaikutti viime viikon tunteihin, mutta onneksi nyt alkaa olemaan taas parempi fiilis.
Tein tosiaan maanantaina Mafyn kuudennen harjoituskokeen, ja aloitin sen hieman huonosti. Aamulla ennen koetta kävin palaverissa, ja se vei ajatukset ihan muualle kun koestrategiaan. Vaikkakin omasta mielestäni koe meni todella huonosti, ja olin kokeen jälkeen varma etten koskaan pääse sisään, olisin Mafyn sisäänpääsyrajojen mukaan päässyt jopa Helsingin yleiselle. Olin todella äimistynyt, ja nyt motivaatiota taas riittää. Olen mie jotakin siis tässä oppinut!

Kevät on muuten viimein tullut! Olen terassilla lukenut biologiaa, haluaisin vielä terassipöydän jotta voisin siirtyä laskemaankin ulos. Todella virkistävää istua lämpimässä auringonpaisteessa.
Tsemppiä taas tulevaan viikkoon 

4 kommenttia:

 1. Hei! Mafylta oli tarjolla ilmainen harjoituskoe netissä ja kiinnostaisi tietää, että ovatko kaikki mafyn harjoituskokeet sen kaltaisia, eli vain monivalintakokeita vai onko teillä myös laajempia laskutehtäviä harjoituskokeissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vain yksi koe on tähän mennessä ollut monivalinta, muut ovat täysin pääsykokeen kaltaisia, osa aineiston kanssa, osa ei :)

   Poista
 2. Moi! Jos työtuolista saa esimerkiksi käsinojat irrotettua, niin se voi auttaa noihin niskajumeihin (, jos ne käsinojat on yhtään huonot, niin alkaa tuntua) tai koita istua jakkaralla välillä. Piikkimattoa kannataa myös kokeilla! :)

  VastaaPoista
 3. Heips, en muista onko tästä ollut jo blogissasi puhe, mutta missä järjestyksessä hait opiskelukaupunkeihin ja millä perusteilla? (: Tsemppiä vipaan kuukauteen! T. Neljäs yritys

  VastaaPoista