torstai 26. huhtikuuta 2018

VIIKKOKATSAUS #16


Toteutettu yhteistyössä Mafy-valmennuksen kanssa.

MAANANTAI: 3h fysiikka, 3h biologia

TIISTAI: 3h kemia, 2h fysiikka

KESKIVIIKKO: 3h kemia, 3h fysiikka

TORSTAI: 2h biologia, työpäivä

PERJANTAI: 3h fysiikka, 3h kemia

LAUANTAI: 2h fysiikka

SUNNUNTAI: työpäivä

YHTEENSÄ: 27h

Vitsit, alkaa kyllä pikkuhiljaa tuntumaan että viimeisiä viedään. Mielessä vaan pyörii, että jes, kohta tää on ohi. Samaan aikaan taas, että voi ei, kohta tää on ohi! Haha, melko ristiriitaiset fiilikset siis.
Tässä vaiheessa opiskelu on mulle kaikista aineista pelkkää kertausta. Olen listaillut mulle hankalia juttuja, ja käyn niitä läpi. Mafyssa kumminkin riittää hyvin tehtäviä monivalinnoista vaikeimpiin laskuihin, niin saan niistä kaikista tasapuolisesti harjoitusta. Olen nyt panostanut varsinkin itelle vaikeisiin fysiikan monivalintoihin. Ovat muuten oiva tapa treenata teoriaa ja laskurutiinia!
Opiskeluvalmentajan kanssa juttelin tiistaina, ja hieman kyllä kuumotti kun sivuttiin jo viimeisen viikon suunnitelmia. Onneksi mun opiskeluvalmentaja osaa kyllä kehumisen taidon, ja mulla on melko itsevarma olo! Tässä ajassa kerkeää kyllä tehdä vielä paljon, mutta samaan aikaan paljon oon jo tehnyt. Vielä kun jaksaisi vähän aikaa puurtaa, kyllä se sitten palkitaan.

Tsemppiä teillekkin vielä viikkoon!
 Jos on muuten kysyttävää Mafysta ja/tai Mafyn opiskeluvalmennuksesta tai yleensäki lääkikseen hausta, niin laittakaa tulemaan, kokoan niistä sitten tarkemman postauksen :)

4 kommenttia:

 1. Mua kiinnostais tietää miten sun harjotuskokeet on menny! Onko tullu kehitystä, monestikko oot ollu lähellä sisäänpääsyrajaa jne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan näistä postausta viimeisen harkkakokeen jälkeen! :)

   Poista
 2. Onks sulla muodostunu jtakin hyviä pääsykoerutiineja itse koetilanteeseen ja sille päivälle ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei muuten oo mitään eritysiä rutiineja koepäivälle, sillä yritän pitää sen mahd. normaalina tilanteena, eli teen perusjutut niinkuin aina ennenkin. Koestrategiahan mulla on sitten mulle sopiva, eli teen mulle helpot tehtävät ekana jne.

   Poista