tiistai 3. huhtikuuta 2018

VIIKKOKATSAUS #13


Pääsiäisviikko menikin sitten melkolailla lomaillessa. Maanantaina tein harjoituskokeen, luin parina päivänä, sitten olikin keskiviikko ja torstai töitä. Töiden jälkeen torstaina suunnattiinkin auton nokka kohti Rovaniemeä! Käytiin myös Tervolassa poikaystäväni vanhempien luona, ja sunnuntaina ajeltiin sieltä suoraan töihin. Eli takana on melko vauhdikas viikko, ja vaikka olin ajatellut lukevani Rovaniemellä ollessani, oli se kyllä täysin haaveajattelua, sillä oli niin paljon tekemistä ja niin monia ihmisiä piti nähdä. Oonhan viimeksi käynyt pohjoisessa jouluna.. 
Nyt oon tämän alkuviikon kirinyt opiskeluja kiinni, mutta onneksi viime viikon vähäiset opiskelut eivät vaikuttaneet juuri mitenkään Mafynetin käyriin. Tällaisen helpomman viikon jälkeen onkin taas puhtia jatkaa ihan pääsykokeeseen asti.
Harmittaa muuten kun tää postauksen tekeminen venyi, mutta kiireisestä viikonlopusta johtuen olen suorittanut alta pois rästihommia ja vain opiskellut. :D

Mutta tsemppiä taas viikkoon! Oli muuten ihanat kelit pääsiäisenä, kevät on tulossa.

6 kommenttia:

 1. Moi! Mitä mieltä oot lääkiksen yhteishausta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!
   Mun mielestä hyvä juttu! Niin moni on jääny ulos esim. Helsingistä ja ois päässy muualle, niin mun mielestä on vähintään reilua että pääsis sit muualle. Tosin toivon että kun pääsee siihe toiseen hakukohteeseensa, niin ei lähtis sit ens haussa hakemaan taas sinne toiseen. Vie resursseja ja turhaa paikkoja muilta halukkailta jos otetaan paikka vastaan vaan sen takia että pääsee opiskelemaan.:D Muuta en ookkaan tästä ajatellu, pisterajat nousee jos nousee, en oo näistä jutuista huolissani :)

   Poista
 2. Hei,

  Mietiskelin tuota Mafynettiä. Aion itse hakea vuonna 2019 ja takana on lukio, josta valmistuin 2016. Tällä hetkellä opiskelen sairaanhoitajaksi. Kävin lähes kaikki fyssan kurssit, yhden kemian ja kaikki bilsan kurssit. Mitä oot mieltä, kannattaako Mafynettiä edes harkita täntasoselle? Mulla on kyllä käytössä joitakin kirjoja lukioajoilta avuksi.. onko mafynetissä paljon teoriatietoa? Ootko kokenu ne teoriat hyviksi/hyödyllisiksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Mun mielestä Mafy vois olla hyvä valinta vaikka lähtötaso on huonompi, sillä siinä on paljon perustehtäviä ja kertausominaisuus on mun mielestä todella tärkeä! Ja siitä löytyy mun mielestä hyvin teoriaa, ja siinä on kerrottu miten kannattaa lukiokirjoja hyödyntää :) Lisäksi kerrotaan opiskelutekniikoista, mitkä on tärkeä saada heti kuntoon. Ja oon ainaki fyssassa ja kemiassa teorioita lukenu, bilsassa en niin paljon :D Mutta ihan rehellisesti mun mielestä kannattaa ottaa Mafy, ja kun alat tarpeeksi aikasin tahkoon niitä tehtäviä, opit asiat varmasti hyvin! Siinä kun on niin eritasosta tehtävääki :)

   Poista
  2. Päädyin Mafyyn, kiitos vastauksestasi! Aloittelin itsekkin blogia hakemisen tiimoilta, saa käydä kurkkaa: https://kohtiunelmiajasenyli.blogspot.fi :)

   Poista
  3. Paljon tsemppiä sulle!! :)

   Poista