maanantai 27. maaliskuuta 2017

VIIKKOKATSAUS vko 12



Moikka! Huh, tää maanantai ei ole lähtenyt hyvin käyntiin. Valvoin yön päänsäryn kanssa, mullahan on siis jännityspäänsärky, ja tällä kertaa sen ilmeisesti laukaisi stressi. Heräilin jatkuvasti ja neljältä oli pakko ottaa särkylääke, E heräsi myös ja hieroi päätä ja niskaa (kiitokset ), joten sain viimein unta kun lääke vaikutti ja hieronta rentoutti. Meinaa siis olla hieman väsähtänyt olo, mutta vähän kahvia koneeseen, niin eiköhän se siitä.
Viime viikko sujui lukujen osalta hyvin, ja pääsin etenemään kivasti. Fysiikassa välillä jumitin, mutta oli kiva huomata että yön yli pohdittua moni tehtävä aukesikin ihan helposti, eli kehitystä on taas tapahtunut! 

MAANANTAI: 5h 
- Fysiikkaa ja biologiaa

TIISTAI: 2h
- Fysiikkaa

KESKIVIIKKO: 5h 10min
- Kemiaa ja fysiikkaa

TORSTAI: 6h 10min
- Kemiaa, fysiikka ja biologiaa

PERJANTAI: 6h 20min
- Fysiikkaa, biologiaa ja kemiaa

LAUANTAI: 7h 
- Fysiikkaa, kemiaa ja biologiaa

yht. 31 tuntia 40 minuuttia

Eli siis kohtuu hyvät tunnit sain kokoon! Tavoitteena onkin loppuajan lukea vähintään 30h/viikossa, vaikka muuttujiahan tulee aina, mutta yritän hallita niitä edes jotenkin. Ja jos käy kuten tiistaina, että tunteja kertyy hädin tuskin yhtään, niin otan tunteja sitten kiinni muina päivinä. Sunnuntaisin pidän vapaata, esimerkiksi käyn kahvilla, näen perhettä yms, ja en ainakaan suunnittele mitään lukemisia joita voisin stressata. Korkeintaan katon dokkareita ja ehkä hieman bilsaa, jos aikaa olisi ja kiinnostusta riittäisi. Nyt meinaa kyllä olla hieman kiireistä vapaa-ajalla. Mutta kaiken kaikkiaan hyvä viikko takana, toivottavasti yhtä hyvä edessä. Tosin mulla yksikin huonosti nukuttu yö vaikuttaa vireystasoon, mutta yritän parhaani mukaan silti lukea. Tsemppiä taas kaikille alkavaan viikkoon, me pystytään tähän 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti