torstai 3. elokuuta 2017

MUUTTO OHI
Heippa taas pitkästä aikaa!
En ole millään kerennyt postailemaan, sillä tämä muuttoruljanssi on kyllä vienyt voimat. Päästiin siis tuomaan tavarat Rovaniemeltä Ouluun viime lauantaina, ja mulla olikin jo tiistaina ensimmäinen työpäivä. Sopeutumisaikaa ei ole siis juurikaan ollut, ja sen lisäksi on täytynyt ajella ympäri Oulua ja Ikeaankin etsimään mm. sohvaa. En ole siis kovinkaan paljoa kerennyt istua aloillani.

Olen silti rakastunut meidän kämppään, tähän alueeseen ja työpaikkaan! Vaikka aluksi hirvittikin muuttaa näin kauan perheestä ja kaikesta mihin olen tottunut, niin on tämä silti niin ihanaa. Maisemanvaihdos tuli tarpeeseen.

Lukemiset saatan aloittaa jo ensi viikolla, en osaa vielä sanoa, sillä olo on ollut hieman ylikuormittunut ja väsynyt. Täytyy varmaan ensin toipua muutosta ja tottua uuteen työpaikkaan, jos sitten jaksaisin keskittyä paremmin lukemaankin.

Tämä oli tällainen pikakuulumispostaus, palailen pian oikeisiin aiheisiin ja opiskeluun, kunhan saan arjen rullaamaan! Kuvat on muuten otettu Auttikönkäältä, ajomatkan päästä Rovaniemeltä, oli ihana pieni patikointikierros ja vaihtelevat maisemat. Jos Oulusta löytyy jotain tällaisia paikkoja niin ilmiantakaa, käyn mielelläni eri maisemissa lenkkeilemässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti