sunnuntai 14. tammikuuta 2018

VIIKKOKATSAUS #2
Huh, nyt tää kiireinen viikko on ohi. Sain tuntitavoitteen täyteen, jee! Harmi kyllä ensi viikko vaikuttaa myös hieman hektiseltä, mutta ei se mitään. Pärjäsin tämänkin viikon, joten ensi viikko menee leikiten. Tällä viikolla en päässyt ihan siihen tavoittelemaani 25 tuntiin, mutta kauas en jäänyt.

Maanantai: 4h fysiikkaa
2h kemiaa

Tiistai: 2h biologiaa, illaksi töihin

Keskiviikko: aamulla palaveriin, sen jälkeen 4h fysiikkaa

Torstai: 1h kemiaa
1h biologiaa

Perjantai: Kärsin ihan jäätävästä päänsärystä, joten en lukenut vaan siirsin sunnuntain vapaapäivän tähän.

Lauantai: työpäivä

Sunnuntai: 3h fysiikkaa
2h kemiaa
1h biologiaa

Yhteensä: 20h, joista fysiikkaa 11h, kemiaa 5h ja biologiaa 4h.

Olen todella tyytyväinen tunteihin, mutta haluaisin ensi viikolla saada laskettua enemmän kemiaa. Alan siinä olemaan hieman käyrää jäljessä, joten nyt pitäisi panostaa siihen.

Oon muuten nyt tosi laiska, ja kierrätän vanhoja kuvia. Ainoat kuvat mitä oon viime aikoina ottanut on työvuoroista, joten pitäisi käydä kuvailemassa, jahka ehtii. :D

2 kommenttia:

 1. Kiva lukea näitä viikkokatsauksia! Pidän itsekin blogissani kirjaa lukutunneista. Työviikon ohessa olen tyytyväinen, jos saan kasaan noin 15 tuntia - sen pystyy vielä tekemään niin, että saa hyvät yöunet ja myös vapaata. Varmasti on pakko kiristellä keväämpänä, mutta nyt katson mihin tämä riittää.

  Tsemppiä opiskeluun :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että pidät! :) Jep, itekki aina muokkailen lukutunteja töiden ja muiden menojen mukaan. 15 tuntia on tosi hyvin! Samoin sulle :)

   Poista