maanantai 29. tammikuuta 2018

VIIKKOKATSAUS #4
MAANANTAI: Ensimmäinen harjoituskoe 5h ja sen tarkastus

TIISTAI: 3h kemia, 1h fysiikka, 2h biologia

KESKIVIIKKO: 2h fysiikka, illalla töitä

TORSTAI: 2h biologia, 2h fysiikka, 2h kemia

PERJANTAI: 1h biologia, 2h fysiikka

LAUANTAI: Ei lukuja, töitä

SUNNUNTAI: 1h fysiikkaa, 1h kemia

YHTEENSÄ: ilman koetta 19h, kokeen kanssa 24h

Maanantaina tosiaan tein ensimmäisen harjoituskokeen, sujui paremmin kuin oletin, palailen myöhemmin tarkemman analyysin kanssa. Viikko sujui melko mallikkaasti! Olen saanut hyvän rytmin aikaiseksi, heräilen seitsemän aikaan, aloitin myös salilla käymisen mikä on piristänyt. Viime viikon stressit on karistettu harteilta ja ihanaa kun oon saanut asioita eteenpäin.

Toivottavasti teilläkin oli hyvä viikko, ja vaikkei olisikaan ollut, tehkää tästä viikosta mahtava! :)

2 kommenttia:

 1. Moi!

  En ole itse hakenut lääkikseen, mutta olen käynyt läpi kauppatieteiden pääsykokeen ja nykyään jo valmistunutkin maisteriksi.

  Törmäsin tähän postaukseen Facebookissa ja pakko kommentoida, koska mielestäni tästä puuttuu yksi tärkeä mittari, joka on laatu.

  Tuntejahan sinulla on kertynyt tosi paljon, mutta luitko laadukkaasti? Et vilkuillut puhelinta kertaakaan ja opit lukemasi asiasi?

  Näiden asioiden pohtiminen oman pääsykokeisiin lukemisen aikana tuotti minulle onnistuneen lopputuloksen eli opiskelupaikan. Luin vain laadukkaita tunteja ja niitä oli kevään aikana todella paljon (en ihan tarkkaa lukua muista, mutta veikkaisin 700 tunnin luokkaa).

  Tsemppiä urakkaasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kiitos viestistäsi! :)

   Totta kai opiskelun laatu on tärkeintä, mutta itse seuraan etenemistä täällä nyt lähinnä tunteina, sillä valmennusmateriaalini Mafynetti seuraa osaamiseni karttumista.
   Tabletille merkitsen jos en ole osannut tehtävää, jonka jälkeen tehtävä kertaantuu parin päivän jälkeen. Ennen kuin pääsen katsomaan malliratkaisua tehtävään, antaa Mafy vihjeitä joiden avulla vielä uudestaan koitan ratkaista tehtävää, eli periaatteessa kaikki nämä ominaisuudet pitävät huolen että oikeasti opin.
   Tunteja seuraan blogissa lähinnä sen takia, sillä niistä minulla on tarkat tavoitteet ja niitä on täällä helpoin seurata viikottain. Lisäksi tuntiseurannasta muut näkevät miten panostan eri aineisiin. Tunnit kertovat itselleni miten olen edennyt materiaalissa, olenko aikataulussa jne. Ja tosiaan nämä tänne kirjoittamani tuntimäärät ovat täysin lukutunteja ilman edes vessakäyntejä, sillä Mafy laskee opiskeluun käyttämäni ajan, ja siihen voi merkitä tauot jne.
   Lisäksi opiskelen lähinnä aktiivisesti, eli teen pelkkiä tehtäviä, en lue oppikirjoja tai käytä paljoa aikaa passiiviseen opiskeluun. Koen siis että käytän aikani parhaalla mahdollisella tavalla!
   Mahtavaa että olet päässyt haluamaasi opiskelupaikkaan, kauppiksen pääsykoe ei ole kyllä yhtään helpoimmasta päästä. :) Kiitos tsempeistä!

   Poista